Višestruko nagrađivani mobis.hr predstavio još širi asortiman u novoj poslovnici

blank

Na novoj atraktivnoj lokaciji u zagrebačkoj Radničkoj 1A otvorena je novouređena trgovina mobis.hr bogato opremljena uređajima najpoznatijih svjetskih brandova

blank

Od 2017. godine web shop mobis.hr s gotovo 400 različitih modela mobitela osvaja nagrade za najbolje korisničko iskustvo, a u 2019. su osvojili i nagradu za najbolji web shop u Hrvatskoj prema ocjeni kupaca i struke.

U tri godine poslovanja mobis.hr webshopa, Mobis maloprodaja doživjela je pravu transformaciju. Voditeljica maloprodaje Dea Marušić u svom govoru istaknula je niz uspjeha koje je mobis.hr webshop doživio od početka rada novog i redizajniranog web dućana.

blank
Željko Pavlaković, direktor tehnike i razvoja, i Dea Marušić, voditeljica maloprodaje

Mobis, koji duže od četvrt stoljeća zastupa poznate brandove proizvođača mobitela, nakon dvadesetak godina rada na svima poznatoj lokaciji u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici, otvaranjem poslovnice na novoj adresi predstavlja i proširenje na asortiman gaminga, s gotovo 500 igara za Playstation, Nintendo i Xbox. Igrice postaju najbolji prijatelj svakog korisnika mobitela. Danas se procjenjuje da svaka treća osoba na svijetu igra igrice na mobitelu, desktopu ili konzoli, a Hrvatska ne zaostaje za svjetskim trendovima.

blank

U poslovnici površine veće od 100 m2 zastupljen je širok asortiman mobitela (Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi, OnePlus, Alcatel…), tableta, dodatne opreme, pametne nosive tehnologije, a dodatno je proširen i ojačan pametnim uređajima za svakodnevnu upotrebu. Mobis.hr je spreman i za 5G, a svoje mjesto u našim domovima sve češće imaju uređaji poput pametnih vaga i pametnih usisavača.

blank
Mobis.hr ambasadorica Mirela Priselac Remi na otvorenju nove poslovnice
blank
Web ponuda sadrži gotovo 400 modela mobitela, a poslovnica je bogato opremljena uređajima
najpoznatijih svjetskih brandova