MWC 2021: Huawei u Barceloni predstavio svoje nove satove, slušalice, tablete

blank

Jedna od rijetkih i hrabrih tvrtki svakako je Huawei – nastupaju na ovogodišnjem mikro MWC-u

Od nekadašnjih osam paviljona punih izlagača MWC se ove godine poprilično skupio u “pranju”, a razlog je korona koja je odgodila Mobile World Cingress s kraja veljače na kraj lipnja.

blank

blank

Unutar tri paviljona prebrojali smo oko 400 izlagača, s tim da je drugi paviljon napunjen s oko 260 startup tvrtki, među kojima je i jedna hrvatska – Zuluhood o čijem nastupu možete pročitati više informacija na linku.

Čim se uđe u Fira Gran Via, veliki sajamski prostor grada Barcelone, prvi štand je Huawei. Jedan od najljepših štandova prepun je svjetla, ali i zelenila.

blank

Štand je prepun noviteta, a najviše pozornosti privlače novi pametni satovi koje je Huawei predstavio početkom lipnja.

Huawei Watch 3 dolazi sa eSIM funkcionalnosti čime se korisničko iskustvo podiže na jednostavniju razinu.

U lijepo dizajniranom kućištu sa silikonskim remenom (ili imitacijom kože)smještena je baterija koja omogućuje do 14 dana korištenja, a od funkcija sat tijekom cijelog dana mjeri razinu kisika u krvi, nadzire spavanje te ima SOS funkcionalnost.

Huawei Watch 3
Huawei Watch 3

Visokokvalitetni ekran daje odličnu vidljivost i na direktnom svjetlu, a najljepši detalj sata svakako je gornja krunica. Na početnom ekranu izbornika nudi se prikaz s većim brojem ikonica.

I drugi model, Huawei Watch 3 Pro, ima HarmonyOS s kojim će Huawei oživjeti duopol scenu u svijetu (Android – iOS), a razlika je primjetna već na prvi pogled.

Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 Pro

Huawei Watch 3 ima promjer 46 mm te obično staklo i nešto drugačiji metalni dio na koje se veže narukvica dok Huawei Watch 3 Pro dolazi u veličini 48 mm, ima safirno staklo, tijelo od titana te remen od prave kože ili metala.

Baterija traje do 21 dan, a oba sata dijele slične mogućnosti i veliki broj podržanih sportskih načina.

Već smo čuli i za bežične slušalice Huawei Freebuds 4 koje uz postolje omogućuju do 22 sata korištenja, dual povezivanje te napredne mogućnosti kvalitete uklanjanja pozadinske buke.

Huawei Freebuds 4
Huawei Freebuds 4

Na štandu je izložen tablet Huawei MatePad Pro s 12,6-inčnim OLED ekranom, ima 8 zvučnika, pokreće ga Kirin 9000E čipset. Pozornost svojim dizajnim, kvalitetom izrade i karakteristikama privlače laptopi Huawei MateBook X Pro, MateBook 14, MateBook D 16, tablet MatePad 11, a izložen je i jedan pametni telefon Huawri Mate40 Pro.

Huawei MatePad Pro
Huawei MatePad Pro

blank