Pogledajte utakmicu Hrvatske i Škotske na televizoru namijenjenom gledanju na otvorenom

blank

Ako se pitate gdje i kako gledati Europsko nogometno prvenstvo te nastup hrvatske reprezentacije, evo svih odgovora

Nogometna utakmica na turniru Euro 2020 između Hrvatske i Škotske igra se u utorak 22. lipnja 2021. u 21 sat, može se pratiti na drugom programu Hrvatske televizije te na drugom programu Hrvatskog radija, ali i na pametnom telefonu, tabletu te računalima putem HRTi aplikacije.

I jednoj i drugoj nogometnoj momčadi je potrebna pobjeda za prolazak u osminu finala Europskog prvenstva u nogometu koje se na 11 stadiona igra širom Europe. Ukoliko utakmicu nećete gledati uživo na stadionu Hampden u škotskom Glasgowu, odlična ideja za gledanje je na televizoru.

blank

Ali, ne na bilo kakvom televizoru. Samsung The Terrace televizor dobitnik je prvog certifikata za gledanje na otvorenom. Ova potvrda dolazi od američke tvrtke Underwriters Laboratories (UL), globalne neovisne znanstvene organizacije za sigurnost s više od jednog stoljeća iskustva u pokretanju inovacija sigurnosnih rješenja.

Da bi dobio ovu potvrdu, uređaj mora proći nekoliko krugova strogog ispitivanja u kojima treba postići maksimalnu svjetlinu veću od 3000 do 4000 nita, omjer kontrasta veći od 1000:1 te volumen boje veći od 80% pod uvjetima iznad 10.000 lx. Luks je mjerna jedinica osvjetljenja.

blank

Dakle, ako na televizor pada sunčeva svjetlost, kako bi se dobila odgovarajuća razina kvalitete prikaza, više nema tog problema. Nije problem niti ako pada kiša jer Samsung The Terrace televizor ima otpornost na vodu i prašinu IP55 standarda Međunarodne elektrotehničke komisije (IEC).