Ne propustite posjetiti Samsungov roadshow

blank

Pravi mobilni paviljon upravo je krenuo na turneju po Hrvatskoj, a prvo mjesto u kojem ga možete posjetiti je Umag

U Umagu se od 27. do 28. svibnja održava Sea Star festival suvremene glazbe, a među izvođačima svakako se ističu ovogodišnji Eurovizijski pobjednici, ukrajinska rap grupa Kalush orchestra, ali i srpska predstavnica Konstrakta.

U vrijeme festivala u Umag je stigao i Samsungov kamion koji će, u sljedeća dva mjeseca, obići pet hrvatskih gradova i neke od najpopularnijih događaja među kojima izdvajamo: In Music Festival, Ultra Europe, Pula Film Festival i ATP Umag 2022.

blank

U sklopu putujućeg Roadshow mobilnog paviljona svi posjetitelji imat će priliku isprobati najnovije Samsungove uređaje i kupiti ih uz posebne promotivne cijene s popustom do 40 posto, ali i sudjelovati u brojnim igrama, kvizovima i prezentacijama kao što su YouTube Premium kviz, Photo kutak, Ping-pong ili izrada personaliziranih maski za pametni telefon.

Samsung Roadshow će iz prve ruke predstaviti široku ponudu Samsung Galaxy pametnih telefona (Galaxy S22 serija, preklopni Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G te Galaxy A serija), pametnih satova, tablete i bežične slušalice.

Moći ćete upoznati i Samsungovu WindFree pametnu tehnologiju. To su klima uređaje koji posjeduju jedinstvenu tehnologiju hlađenja. Osjetite što znači pametno hlađenje bez neugodnog strujanja hladnog zraka.

Nakon Umaga, Samsung Roadshow mobilni paviljon posjetiti će i Zagreb, Biograd na Moru, Split i Pulu te svoje putovanje Hrvatskom završiti u Umagu.

blank blank blank blank blank