Ne propustite WinDays Virtual

blank

Konferencija WinDays20 powered by Microsoft odgođena je za jesen, ali u travnju će se ipak održati virtualni WinDaysi. Moći će ih pratiti svi koji žele

Javnozdravstvena situacija odgodila je 20. po redu konferenciju WinDays za jesen. Ipak, WinDays20 powered by Microsoft održat će se u virtualnom obliku 22. travnja 2020.

Uz registrirane sudionike, predavanja WinDays Virtuala moći će pogledati i poslušati svi zainteresirani, a program će kombinirati poslovna i tehnološka predavanja.

blank

WinDays Virtual sudionike će okupiti putem Microsoft Teams Live Eventa, a kroz jednodnevni program vodit će ih poznata lica, Tomislav Tipurić i Igor Pavleković. Raspored predavanja bit će objavljen na WinDays.hr web stranici. Kako organizirati rad na daljinu, zašto trebamo zahvaliti IT-ju što uopće možemo raditi na daljinu i jesmo li sigurni dok radimo virtualno neke su od poslovnih i tehnoloških tema o kojima će govoriti strani i domaći predavači.

Keynote predavač Steven Van Belleghem tijekom svog predavanja Customers the Day after Tomorrow govorit će o tome kako uz pomoć novih tehnologija što bolje „pročitati“ želje korisnika, dok će za jesen pripremiti novu temu koju će WinDays sudionici moći čuti uživo.

Svoje predavanje na WinDays Virtualu održat će i poznati WinDays predavači Damir Dobrić, Marin Franković, Adis Jugo i Alen Delić. Uz kvalitetan program kakav se od WinDaysa očekuje, sudionici će imati i priliku za opuštanje te za osvajanje nagrada.

blank

U zabavnom dijelu programa uživat će u ekskluzivnom razgovoru i nastupu Ivana Dečaka iz grupe Vatra koji će predstaviti novi single „Sva naša ljeta“. Tijekom WinDays Virtuala bit će objavljen i novi, jesenski termin konferencije koja će se, kako je i planirano, održati u Maistra hotelima u Rovinju.

Organizator konferencije koristi priliku i da ovim putem posebno zahvali brojnim registriranim sudionicima koji su zadržali svoje kotizacije bez obzira na promjenu termina te svim sponzorima koji podržavaju konferenciju.