Nedavno smo pisali o ovom pametnom satu, a sad je stigao u Hrvatsku

blank

Huawei Watch GT 2e dostupan je u Hrvatskoj, a već se zna i cijena ovog pametnog sata – 1399 kuna

Uz seriju pametnih telefona Huawei je predstavio i novi pametni sat Huawei Watch GT 2e, novi dodatak popularnoj liniji Watch GT. Ističe se podrškom za čak 100 načina vježbanja, u rasponu od tradicionalnih sportova do modernih tjelovježbi.

blank

Od konkurenata se Huawei Watch GT 2e izdvaja mogućnošću praćenja zasićenosti krvi kisikom (SpO2), uz dvotjedni vijek trajanja baterije na samo jednom punjenju čime se omogućuje uvođenje novog znanstveno-sportskog koncepta u živote korisnika. Podržano je i precizno praćenje pulsa, obavijesti o netipičnim otkucajima srca (kad je broj otkucaja srca previsok ili prenizak, sat će poslati brzi podsjetnik), praćenje razine stresa, nadzor razine tlaka i mogućnosti praćenja kvalitete sna u realnom vremenu koji omogućuju korisnicima da razumiju svoje zdravstveno stanje u stvarnom vremenu.

U profesionalnim načinima vježbanja, Huawei Watch GT 2e s 1,39-inčnim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir pruža sveobuhvatno praćenje do 190 vrsta podataka kako bi se korisnicima pomoglo da maksimalno iskoriste svoj trening, a sat će automatski prepoznati 6 profesionalnih načina vježbanja. Watch GT 2e ima veliku unutarnju pohranu u koju se može spremiti oko 500 pjesama. Uz Huawei Music i Bluetooth slušalice, korisnici tako mogu uživati u vlastitim playlistama dok vježbaju.

Huawei Watch GT 2e moguće je kupiti u bojama Mint zelena i Lava crvena te u klasičnoj Graphite crnoj.

blank

blank blank