Noa se treću godinu za redom predstavila s novim mobitelima u Barceloni

blank

Poseban gost na MWC 2019 u Barceloni na štandu hrvatskog branda Noa bio je Zlatko Dalić.

blankNoa brand iz Koprivnice u Barceloni je, tijekom Mobile World Congressa na svojem odlično uređenom štandu koji se posebno izdvajao između svih ostalih po crvenim kvadratićima i Zlatku Daliću na panou, predstavio nove pametne telefone. Nakon predstavljanja, na štandu veličine 140 kvadratnih metara pridružio se i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, što je dalo poseban obol samom predstavljanju jer su se svi prisutni željeli fotografirati uz “srebrnog” iz Rusije.

blank
Novinar portala Portofon.com u Barceloni u društvu sa Zlatkom Dalićem

Noa je predstavila cijelu novu gamu pametnih telefona iz serije F: Noa F20 Pro, Noa F10 Pro, Noa F5 i Noa F3. Svi novi modeli imaju implementiranu AI tehnologiju koja obogaćuje funkcionalnosti kamere koja u AI modu ima deset različitih načina snimanja: Portrait, Urban, Night, Gourmet, Blue Sky, Sunset, Landscape, Backlight, Beach i Plant.

blankUz pametne telefona Noa, Hangar 18 je u Barceloni pokazao tablete i Noa Vision 4K Smart TV koji se temelji na modularnom sustavu softvera i hardvera, a događaj je privukao oko 100 novinara, distributera, operatera i poslovnih partnera iz cijeloga svijeta.

Prezentaciju NOA branda i novih uređaja održali su Mario Pintar, voditelj marketinga i Vedran Horvat, NOA brand manager. Prisutnima je predstavljena vizija NOA robne marke koja obuhvaća široku paletu proizvoda: NOA Element pametne telefone, CORE liniju mobitela, NOA Rugged uređaje, NOA tablete, NOA Vision LED Smart televizore i NOAline dodatnu opremu za mobitele.

Objašnjena je vizija i ciljevi koji NOA pametne uređaje žele pozicionirati u “affordable premium” segmentu. Predstavljeno je NOA Premium Care jamstvo koje NOA Element pametne telefone izdvaja od konkurencije budući da korisnicima osigurava uređaj od svih nepredviđenih šteta nastalih nepažnjom korisnika unutar prvih 12 mjeseci.

blankNakon službene prezentacije, izbornik Zlatko Dalić prisutnima je podijelimo NOA poklon pakete te je mnoštvo zainteresiranih doslovno čekalo u redu na autogram i fotografiranje s izbornikom. Izbornikova motiviranost i ustrajnost u vodstvu hrvatske reprezentacije je inspirirala NOA tim u izgradnji NOA branda kao lidera u “affordable premium” segmentu.

blank

blankblankblankblankblankblankblankblankblank