Od sada plaćanjem unaprijed možete štedjeti u A1 prepaid tarifama

blank

10 posto odnosno 20 posto uštedjet ćete ako svoj prepaid račun nadoplatite unaprijed tri odnosno šest mjeseci

A1 Hrvatska je za korisnike bonova najavila mogućnost plaćanja tarife tri ili šest mjeseci unaprijed uz popust tako da osim što štede ne moraju brinuti o stanju na računu i isteku tarife. Odabirom tarife za period od tri mjeseca štedi se 10 posto, a ako se prepaid tarifa na bonove uplati unaprijed šest mjeseci u konačnici će korisnika to koštati osjetnih 20 posto manje.

Pri tome se nepotrošene jedinice i dalje prenose u sljedeći mjesec, a sve se može pratiti u aplikaciji Moj A1 koja omogućuje informacije o stanju računa (putem weba ili aplikacije Moj A1). Svim tim uslugama može se jednostavno upravljati, aktivirati nove ili ih deaktivirati bez ugovorne obveze, isprobavati dodatne usluge ili plaćati bonove i račune kroz aplikaciju Moj A1 koja je nadograđena i pojednostavljena za još bolje korisničko iskustvo.

blank

Kako funkcionira plaćanje tarife unaprijed?

Nakon odabira jedne od četiri tarife – OK, Fer, Super ili Ful, odaberite želite li je platiti 3 ili 6 mjeseci unaprijed. Ovisno o tarifi koju odaberete i broju mjeseci (3 ili 6) primijenit će se popust na ukupni iznos. Prva tarifa se odmah aktivira, a svaka sljedeća nakon 30 dana od zadnje aktivirane.

Ako platite tarifu unaprijed a onda shvatite da vam ipak treba više interneta u tarifi možete kupiti dodatnu opciju, kao i na standardnim 30-dnevnim tarifama. Ako je trenutna tarifa zaista premalena uvijek možete nadoplatiti za veću. Pritom nećete izgubiti neiskorišteni iznos koji ste platili za prethodnu tarifu.

Ako vam je odabrana tarifa prevelika do isteka unaprijed plaćenog razdoblja nije moguće smanjiti tarifu, kako ne biste izgubili plaćeni neiskorišteni iznos. Ako vam je previše minuta/SMS-ova ili megabajta tu je opcija Switch kojom Min/SMS pretvarate u MB i obratno, a MB možete podijeliti obitelji i prijateljima koji koriste A1 na bonove.

blank

blank

blank