Otkrivamo kako će izgledati prvi zimski WinDaysi

blank

20. WinDaysi održat će se u prosincu, a kako će izgledati prvi zimski WinDaysi u povijesti konferencije otkrivamo u nastavku

Iz proljetnog konferencija WinDays seli se u zimski termin. Svoj 20. rođendan WinDaysi će proslaviti nešto drugačije – u novom online formatu i u zimskom terminu, od 7. do 9. 12.2020. Konferencija će se prvi puta održati u kontinentalnoj Hrvatskoj, a svi predavači će predavati uživo u novouređenim dvoranama zagrebačkog Mozaik Event Centra, koje će premijeru imati baš na WinDaysima.

Trodnevni događaj ići će online, a drugi online Road to WinDays najavili su kako će izgledati prvi zimski WinDaysi u povijesti konferencije te koje će se sve mogućnosti interakcije nuditi. Od prvih godina u Opatiji pa do turneje Istrom od Rovinja i Umaga do Poreča te selidbe južnije, u Šibenik, 2019. godine, WinDays konferencija se 20 godina povezivala s jadranskom obalom.

blank

Tri dana u novom formatu donijet će program u tri paralelna smjera. Sudionici će moći birati između predavanja poslovnog, poslovno – tehnološkog i tehnološkog smjera i pratiti ih putem live streama, ali i naknadno pogledati video svih onih predavanja koja su propustili. Svaki smjer imat će svog moderatora koji će biti „glasnogovornik“ sudionika i predavačima prenositi njihova pitanja, a najkreativnija pitanja konkurirat će za konferencijske nagrade.

Prvog konferencijskog dana uvod u teme dat će otvaranje konferencije, dok će drugi dan okupiti sve sudionike na keynote predavanju. Zaključke konferencije objedinit ćemo trećeg dana na zatvaranju konferencije. Kako bi se što više približili doživljaju WinDaysa uživo, sudionici će imati mogućnost chata s predavačima, networking druženja i međusobne komunikacije, a moći će i nastavljati sakupljati i „trošiti“ WinCoine (virtualnu konferencijsku valutu) te osvajati vrijedne nagrade. Za određen broj predavanja ograničenom broju sudionika omogućit će se i praćenje uživo.

WinDays sponzori obogaćuju konferenciju dodatnim sadržajima i aktivnostima za sudionike, a u online formatu će biti još kreativniji. Sudionici će moći virtualno prošetati sponzorskom zonom, osvojiti WinCoine, saznati sve što ih zanima te sudjelovati u nagradnim natječajima. Neće izostati ni humanitarna akcija čiji je korisnik udruga Mali zmaj – ovogodišnji termin konferenciji i sudionicima omogućit će da malim štićenicima udruge osiguraju božićne poklone.

Ukoliko će to epidemiološka situacija dozvoliti, WinDaysi će velikih 20 godina obilježiti partyjem na otvorenom, u atriju City Plaze Zagreb – naravno, poziv da se pridruže će vrijediti za sve sudionike konferencije.

Svi koji su propustili drugi Road to WinDays, mogu ga pogledati naknadno putem Facebooka i YouTubea. WinDays20 powered by Microsoft održat će se u online formatu od 7. do 9.12.2020, a prijave za online praćenje konferencije otvorene su putem linka www.windays.hr/prijava