Ovo je baš super vijest za korisnike Tele2 bonova

blank

Onu groznu naknadu za pristup mreži od 10 posto iznosa vrijednosti kupljenog bona Tele2, prvi u Hrvatskoj, upravo ukida.

Od sada će svi prepaid korisnici Tele2 mreže, prilikom kupnje bona i nadoplate svojeg računa, dobiti točno onoliki iznos koji su i platili prilikom kupnje bona. Svi korisnici bonova za kupljeni bon od, na primjer, 55 kuna na račun dobivaju upravo 55 kuna. Isto vrijedi i za sve ostale iznose bonova. Novost je Tele2 danas objavio prilikom objave godišnjih rezultata poslovanja u 2018. godini.

Tele2 je naknadu za pristup mreži u iznosu od 10 kuna još 2017. godine prvi prestao naplaćivati pretplatnicima, a od 13. veljače 2019. Tele2 postaje prvi teleoperater na tržištu telekomunikacija koji ukida plaćanje naknade za pristup mreži korisnicima bonova.

Ukidanjem plaćanja naknade za pristup mreži za korisnike bonova, svojim korisnicima, kako postojećima tako i budućima, želimo pokazati da su nam oni, njihovo zadovoljstvo i naša otvorenost prema njima na prvom mjestu. Tele2 kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika te neprestano radimo na unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, u cilju dodatnog poboljšanja korisničkog iskustva. Posebno nas veseli što su ovaj put u fokusu korisnici bonova te sam uvjeren da će ovaj naš potez izazvati pozitivne reakcije kod korisnika, ali i telekom tržišta”, izjavio je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Ukoliko bi ovu naknadu ukinuli i drugi mobilni operatori na hrvatskom tržištu, u više kuna na računu uživalo bi 2 milijuna prepaid korisnika koliko ih ima u Hrvatskoj.