Radite ili se šećete, a istovremeno sve i snimate uz Philips BodyCam

blank

Philips BodyCam je digitalni snimač audio i video zapisa, a idealan je za zaštitare, policajce, kontrolore i druga potencijalno opasna zanimanja

Philips BodyCam namijenjen je za korištenje na radnim mjestima na kojima se možete naći u opasnosti, a kasnije vam audio i video snimka mogu biti od koristi ako se nađete u nekoj nepredviđenoj situaciji.

Full HD 1080p video pokriva široki kut od 170° te pruža potpuniju sliku svakog incidenta, a ugrađeni laserski pokazivač pomaže vam pronaći područje snimanja bez gledanja u zaslon. Uz ugrađeni noćni vid sa 6 infracrvenih LED svjetala omogućuje snimanje oštrog videa čak i noću.

Philips BodyCamFunkcija predsnimanja omogućuje spontano snimanje važnih dijelova incidenta dok post-snimanje osigurava da nikada ne propustite trenutak niti nakon prestanka snimanja. Zahvaljujući ugrađenoj detekciji pokreta automatski započinje snimanje videozapisa kada bilo koji objekt uđe u vidno polje. Kada objekt izađe iz područja pokrivenosti, snimanje se zaustavlja i datoteka se sprema.

U stanju mirovanja Philips Body Cam snima zapise koji se nakon nekog vremena izbrišu ako ih ne označimo kao bitne, ali zahvaljujući toj funkciji možemo snimiti bitne trenutke koji nam mogu biti vrijedan dokaz.

Ugrađeni GPS omogućuje praćenje lokacije, a istovremeno onemogućuju manipulaciju snimkama kako bi sav snimljeni materijal bio transparentni dokaz. Philips BodyCam vrlo je robustan i otporan na vodu te se može prikačiti na bilo koji dio odjeće.