Smartphone kao savršen poklon pod borom?

blank

HMD Global, dom Nokia telefona mogao bi vam pomoći u ovom posljednjem dijelu blagdanske „ludnice“

Nokia G60 5G idealan je dar za ekološki osviještene osobe, a nedavno smo ga i testirali. Sa stražnjom stranom izrađenom od 100% recikliranih materijala i 60% recikliranim okvirom ovaj pametni telefon s trostrukom kamerom od 50 MP sjajna je božićna prilika.

Uz zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz za super glatko gledanje ovaj model možete nositi bezbrižno i oko “roka trajanja” samog uređaja uz prepoznatljivo obećanje 3-3-3 (tri godine softverskih nadogradnji – tri godine sigurnosnih ažuriranja – trogodišnje jamstvo). Cijena za Nokiju G60 5G je 2499 kuna.

Nokia G60 5G
Nokia G60 5G

S malom crvenom mašnom možete upakirati još jedan modeli koji smo testirali. Nokia X30 5G održivi je pametni telefon napravljen od 100% recikliranog aluminija i 65% reciklirane plastike. Ovo je najekološkiji Nokijin pametni telefon do sad!

Kada bi milijun ljudi zadržalo Nokiju X30 5G još jednu godinu uštedjela bi se ista količina CO2 kolika je potrebna za napajanje više od 5000 domova godinu dana. Stoga kupnja ovakvog poklona nije samo veselje za onoga koji poklon dobiva već i za planet. Signature 3-3-3 obećanje znači rjeđe nadogradnje pametnog telefona, a dvodnevno trajanje baterije i Pureview kamera s velikim pikselima od 50 MP garantiraju zadovoljstvo poklonom. Cijena za Nokiju X30 5G je 4099 kuna.

Nokia X30 5G
Nokia X30 5G

Za one kojima nijedna baterija ne traje dovoljno dugo, Nokia je povodom božićnih blagdana zapakirala sjajnu cijenu na G11 model. Mobilni uređaj s brzim punjenjem i baterijom u trajanju tri dana nudi i dvije godine nadogradnje operativnog sustava i sigurnost podataka uz tri godine pravovremenih sigurnosnih ažuriranja, a trostruka kamera samo je “šlag na ovoj božićnoj torti”. Cijena za Nokiju G11 je 1049 kuna.

blank