Sve što je potrebno za gaming dobit ćete u paketu Tele2 GAMERAJ

blank

Paket Tele2 GAMERAJ sadrži Samsung Galaxy A40, PlayStation4 500 GB, dva kontrolera, tromjesečnim PS plus članstvom i 3 sjajne igre

Uz neograničene pozive, SMS poruke i internet na Samsungu Galaxy A40, iz Tele2 u paketu GAMERAJ uključuju PlayStation4 500 GB s dva kontrolera za još zabavnije turnire s obitelji i prijateljima te tri sjajne igre.

Samsung Galaxy A40 ima 5,9-inčni Infinity-U zaslon, dvostruku kameru, punjač Fast Charging od 15 W te baterija kapaciteta od 3.100 mAh, dvostruku kameru od 16 + 5 megapiksela uz koju su omogućene i ultraširoke snimke s vidnim poljem od 123 stupnja. Kamere uz umjetnu inteligenciju prepoznaju što korisnik fotografira, bez obzira radi li se o zapanjujućem zalasku sunca ili ukusnoj hrani, u trenu se optimiziraju razina svjetline i zasićenja.

I u području igranja je Samsung Galaxy A40 sposoban pametni telefon – uz 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a omogućeno je više prostora za pohranu i uživanje bez prekida.

blank

Kad vam dosadi igranje na mobitelu, možete nastaviti na „Plejki“ koja dolazi u paketu uz mobitel – PlayStation4 500 GB s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i s tri sjajne igre: The Last of Us Hits PS4, Uncharted Collection Hits i Ratchet Clanks Hits. Paket košta 155 kuna mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROj GB. Ako se kupnja realizira preko webshopa, na dar dolazi još i igra FIFA19.

Za 125 kuna Tele2 nudi paket koji ne uključuje Samsungov pametni telefon, ali uključuje Playstation4 500 GB sa svim spomenutim igrama, dva kontrolera, tromjesečno PS plus članstvo i Huawei B525 ruter za pokućni internet, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.