Tablet za djecu meanIT Tablet K10 Bluecat Kids

blank

Djeca vole originalne poklone i u današnje vrijeme ih je zaista teško impresionirati nečim što još nisu vidjeli. To je sigurno meanIT Tablet K10 Bluecat Kids

Uz softver prilagođen za djecu iWawa najnoviji tablet na hrvatskom tržištu meanIT Tablet K10 Bluecat Kids cilja djecu. Ne radi se samo o dječjoj boji kućišta nego je kompletan tablet ciljano napravljen baš za djecu. Kućište podsjeća na plavu mačku, ne samo po ušima u kojima su zvučnici te koje se može primiti u ruke i tako nositi, poput malenog mačića, nego i po stražnjoj strani tableta na kojoj se nalazi vizualizirana mačka – s očima, ali i s nosom i ustima.

blank

Nos i usta skrivaju integrirani stalak za vertikalnu poziciju koja omogućuje da se tablet postavi na bilo koju poziciju te samostalno koristi, bez potrebe za nekim dodatnim naslonom. Idealno je za ručak kako bi se tablet mogao koristiti na stolu, za igranje na podu, na krevetu, na livadi, na plaži…

Plavo kućište skriva ulaz za punjenje baterije kapaciteta 3000 mAh i 3,5 mm ulaz za slušalice te microUSB konektor za prijenos podataka i punjenje dok se na vanjskom dijelu kućišta nalazi utor za microSD karticu od maksimalnih 32 GB kojima se proširuje memorija tableta meanIT Tablet K10 Bluecat Kids od 16 GB.

blank

Radna memorija je 2 GB, što će biti sasvim dovoljno za djecu i njihove potrebe, a operativni sustav je Android 10 Go tako da su Googleove aplikacije u Go izvedbi: Karte Go, Galerija Go, Google Go, Assistent Go, FIles Go. To znači da će manje opterećivati i procesor i RAM memoriju, kako bi se ugodno koristio tablet.

Uz dobru ergonomiju, meanIT Tablet K10 Bluecat Kids donosi i obilje softvera iWawa prilagođenog djeci. Izbrojali smo 22 glavne aplikacije, ali se unutar nekih od njih nalazi još dodatnih igrica tako da će dijete trebati jako dugo vremena dok ih sve isproba. Moguće je i pjevati uz karaoke, učiti svirati piano te snimiti što je odsvirano, a mnoge logičke i zabavne igre će satima zabavljati djecu. Odnosno, samo onoliko koliko to dopustite putem Roditeljske zaštite.

blank

Ekran od 7 inča nudi dobru direktnu vidljivost, rezolucija je HD, a za zabavu se koriste i prednja kamera od 0,3 megapiksela te stražnja od 2 megapiksela. Uz wireless meanIT Tablet K10 Bluecat Kids se spaja na internet.

Tablet K10 Bluecat Kids, nasljednik tableta također namijenjenog za djecu meanIT Tablet K7 Kids, sigurno će biti originalan poklon manjem djetetu, a koliko će se dijete s njim družiti to ćete sami odrediti. Sigurni smo da ga neće biti lako odvojiti od djeteta.
Cijena za meanIT Tablet K10 Bluecat Kids je 499 kuna (listopad 2020.).

Detaljnije o tabletu pogledajte u našem video prilogu: