TCL nije odustao od MWC 2020, ali je pressica ipak otkazana

blank
TCL na MWC 2019. u Barceloni

Koronavirus više ne uzima samo ljudske žrtve – kolateralnim žrtvama postaje sve veći broj tehnoloških kompanija koje otkazuju djelomično ili potpuno svoje sudjelovanje na Mobile World Congressu u Barceloni

TCL će nastupiti na predstojećem MWC 2020, ali novinarska konferencija najavljena za 22. veljače 2020. u Barceloni ipak je iz sigurnosnih razloga otkazana. Razlog otkazivanja je širenje 2019-nCoV virusa (koronavirus) te kako bi se zaštitilo zdravlje osoblja, kupaca, novinara i ostalih gostiju kojima su već prethodno upućene pozivnice za TCL događaj na kojem smo očekivali nove modele pametnih telefona, s naglaskom na 5G.

TCL je zahvalan GSMA organizaciji, organizatoru MWC-a, na njihovim najnovijim uputama i zaštiti posjetitelja u vezi s potencijalnim utjecajem virusa 2019-nCoV te će nastaviti pratiti njihova nastojanja da se svima omogući sigurnost i po potrebi prilagodi novonastaloj situaciji.

Vrlo je bitno za naglasiti kako otkazivanje globalne press konferencije ne utječe na druge aktivnosti koje TCL planira u Barceloni za kraj veljače tako da nećemo biti zakinuti za njihove najnovije uređaje koji će između ostaloga raditi i u 5G mrežama. Prvi model koji je TCL predstavio bio je Plex, a uživo smo ga isprobali u Berlinu u rujnu 2019. TCL 10 5G, TCL 10 Pro i TCL 10L tri su nova smartphonea s kojima je TCL započeo 2020. godinu.

TCL Plex, Berlin, IFA 2019Andreja Majer, Head of Marketing & Communication Central Europe, TCL Communication (TCL Plex, IFA Berlin, rujan 2019.)

Sve novitete TCL će predstaviti u trećem paviljonu u Fira Gran Via u Barceloni, u kojem će se održati najnovije izdanje Mobile World Congresa, u periodu od 24. do 27. veljače 2020.