Tele2 u 2017. povećao broj pretplatnika za 78.000

blank

Iz Tele2 nam javljaju da su u 2017. godini ostvarili rast ukupnih prihoda za 7%. To je što se tiče cijele Tele2 grupe. Kako je u prošloj godini Tele2 prošao u Hrvatskoj?

Tele2 Hrvatska je u 2017. godini povećao broj pretplatnika za 78.000, ukupni prihod iznosio je 1,302 milijarde kuna (porast za 7% u odnosu na godinu ranije) dok je EBITDA iznosila 52 milijuna kuna (Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization odnosno zarada prije kamata, poreza, deprecijacije i amortizacije). U Tele2 Hrvatska su vrlo zadovoljni rezultatima, a rekordan godišnji rast broja pretplatnika potaknuo je neograničeni internet.

Predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić izjavio je: “U 2018. godini želimo još više staviti fokus na daljnje poboljšanje korisničkog iskustva te ćemo nastaviti s inovativnim proizvodima i uslugama po kojima je Tele2 prepoznatljiv na tržištu. Uz to, nastavit ćemo s investicijama u podizanje kvalitete naše mreže, posebice kako bismo se što kvalitetnije pripremili za ljeto i nadolazeću turističku sezonu kada očekujemo nove rekorde rasta podatkovnog prometa.

Viktor Pavlinić
Viktor Pavlinić