Tele2: Kupi i pokupi

blank

Kupi i pokupi idealno je rješenje za one koji vole kupovati online, ali se ne osjećaju komotnima što se tiče dostave na njihovu kućnu adresu

Tele2 usluga pod nazivom „Kupi i pokupi“ omogućuje da putem weba kupite novi mobitel, a zatim ga u roku pet dana pokupite na određenom prodajnom Tele2 mjestu. Idealno je za kupce koji zbog nemogućnosti planiranja vremena u kojem će biti kod kuće ili straha da im poštar pošiljku neće dostaviti na kućnu adresu nego će ostaviti papirić za preuzimanje u poštanskom uredu.

Na ovaj način korisnik ima kontrolu i uređaj preuzima kada želi, ne brinući o dodatnim troškovima dostavne službe, kašnjenju pa čak i gubitku pošiljke.

Dakle, imate pet dana za preuzeti novi mobitel kupljen preko Tele2 web shopa, uz predočenje osobne iskaznice. Primjerice, ako je korisnik na webshopu narudžbu napravio u nedjelju u 18:00 sati, rok za preuzimanje završava u petak u 18:00 sati.

Ako se u međuvremenu ipak predomislite i odabrani mobitel želite zamijeniti za neki drugi, i to je moguće – otkažete staru narudžbu i napravite novu. A tek pri dolasku na prodajno mjesto Tele2 slijedi plaćanje mobitela jer će se sredstva s kreditne ili debitne kartice naplatiti tek u tom trenutku.

blank

Prenosi li se prilikom kupovine uređaja broj iz druge mreže u Tele2, na adresu korisnika šalje se zahtjev za prijenos broja i Tele2 SIM kartica. Nakon što je prijenos broja završen, moguće je na odabranom prodajnom mjestu preuzeti svoj uređaj.

U Hrvatskoj je u 2017. godini, prema podacima Eurostata, 35% korisnika kupovalo online i ta brojka je u stalnom porastu.