Telemach Hrvatska od danas nudi nove mobilne pakete

blank

Tele2 Hrvatska od danas je i službeno otišao u prošlost – novi naziv je Telemach Hrvatska, a predstavljeni su i novi mobilni paketi

blank

Tri nova mobilna paketa namijenjena su privatnim i poslovnim korisnicima mobilne mreže Telemach Hrvatska. Odaberete li paket Unlimited, u cijenu će biti uključen i novi glazbeni servis dostupan na hrvatskom tržištu – Tidal. Uz nove tarifne modele predstavljen je i novi vizualni identitet Telemach Hrvatska te prodajnih mjesta – svih 36 prodajnih centara u Hrvatskoj preuređeno je u rekordnom roku od 60 dana.

Novi mobilni paketi namijenjeni privatnim korisnicima sadrže:
– start: 3 GB interneta, neograničene minute i SMS unutar Hrvatske – 79 kn/mjesečno
– top: 20 GB interneta, neograničene minute i SMS unutar Hrvatske – 129 kn/mjesečno
– unlimited: neograničeni internet, neograničene minute i SMS unutar Hrvatske – 169 kn/mjesečno.

blank

Ukoliko želite uživati u neograničenom internetu, nakon što se tijekom jednog dana potroši 5 GB potrebno je samo poslati zahtjev za dodatni5 GB, a razlog za ovu proceduru je zaštita korisnika i same mobilne mreže. Dakle, u konačnici ćete imati neograničen mobilni internet.

Povezivanjem više brojeva telefona štedi se na ukupnom mjesečnom računu, a iz Telemach Hrvatska ističu kako nemaju nikakvih skrivenih troškova niti dodatnih naknada za uspostavu poziva. Ako udružite dva broja sa start paketom, cijena će umjesto 79 kuna koštati 74 kune mjesečno. Spajanjem dva broja s top paketom cijena će sa 129 kn biti snižena na 119 kn/mjesečno dok se korištenjem paketa unlimited cijena spušta sa 169 na 154 kn/mjesečno.

Ukoliko povežete tri do pet brojeva, tada je cijena za tarifni model start 69 umjesto 79 kuna mjesečno, za model top cijena je snižena sa 129 na 114 kuna dok se za unilimited model cijena spušta sa 169 na 144 kune.

blank

Za poslovne korisnike Telemach Hrvatska predstavio je i dodatni, četvrti paket unlimited pro u kojem će korisnik, uz neograničeni internet, pozive i SMS poruke unutar Hrvatske, za 299 kn/mjesečno dobiti 1000 minuta za pozive prema brojevima u EU/EEA, 30 minuta za pozive prema ostatku svijeta te 300 MB za surfanje u ostatku svijeta. I za poslovne korisnike Telemach Hrvatska nudi popust povezivanjem do deset telefonskih brojeva kako bi se ostvarile uštede, a korisnici za 0 kn mjesečno u paketu unlimited pro mogu također aktivirati Tidal.

Ekskluzivno, Telemach Hrvatska na hrvatsko tržište dovodi glazbeni servis Tidal s više od 70 milijuna pjesama, a dostupna su dva paketa:
– Tidal Premium za 39 kn/mjesečno
– Tidal HiFi za 78 kn/mjesečno

Odaberete li tarifni model unlimited, uz neograničeni internet, neograničene minute i SMS unutar Hrvatske za 0 kuna mjesečno dobit ćete i Tidal tako da ćete taj paket plaćati 169 kuna mjesečno.

blank

Predstavljeni su i prepaid paketi za korisnike Telemach Hrvatska koji (bez naknade za uspostavu poziva) za 30 dana korištenja uključuju:
– SIM2GO S: 200 minuta razgovora, 200 SMS poruka i 0,5 GB podataka za 39 kuna
– SIM2GO M: 500 minuta razgovora, 500 SMS poruka i 2 GB podataka za 59 kuna
– SIM2GO L: 1000 minuta razgovora, 1000 SMS poruka i 7 GB podataka za 89 kuna

Telemach Hrvatska predstavio je i pakete za korisnike bonova – uz pametni telefon Alcatel 1 2019 za 339 kuna uključeno je 2 GB, 500 minuta i 500 SMS dok je uz mobitel s tipkama Alcatel 20.38 za 169 kuna uključeno 2 GB, 500 minuta i 500 SMS. Turistima je za 75 kuna namijenjen SIM2GO for tourists koji uključuje 10 GB, 200 minuta poziva prema hrvatskim mrežama te 10 kn na računu, a opcija vrijedi 30 dana.

blank

U ponudi je i mobilni internet NET2GO s 20 GB podatkovnog prometa za 70 kn mjesečno. Pokućni internet ostaje i dalje u ponudi – za 169 kuna mjesečno u paketu 2Stay dobit ćete 200 GB po maksimalnoj brzini, a zatim se brzina spušta na 2 Mb/s dok se za 79 kuna mjesečno u paketu 2Go dobije 70 GB.

blank

blank

– U skladu s našom strategijom pružanja najnaprednijih proizvoda i usluga, pouzdane i visokokvalitetne mreže kao i izvrsnog korisničkog iskustva, predstavili smo novi vizualni identitet i pripremili novu ponudu za naše korisnike koju od sada pružamo pod brendom Telemach. Novi Telemachovi paketi za pretplatnike pružaju obilje minuta, poruka i gigabajta te izvrstan izbor mobitela po najpovoljnijim cijenama, veće popuste odnosno niže cijene za više ugovorenih usluga te usluge bez skrivenih troškova i nepoželjnih iznenađenja na računu. Kao takvi, korisnicima nude uvjerljivo najveću vrijednost za njihov uložen novac na hrvatskom tržištu. Uz podršku naše matične kompanije United Grupe, započeli smo snažan investicijski ciklus u vrijednosti od 230 milijuna eura koji je usmjeren u modernizaciju naše mobilne mreže i izgradnju vlastite najsuvremenije optičke mreže. Navedenim ulaganjima napravit ćemo značajan iskorak u kvaliteti postojećih usluga, ali i omogućiti da u skoroj budućnosti svoju ponudu obogatimo novim, najnaprednijim uslugama. Ostajemo predani uvijek činiti korak više kako bismo korisnicima pružili najbolju uslugu za njihov novac – rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

Viktor Pavlinić, Telemach Hrvatska
Viktor Pavlinić, Telemach Hrvatska

Telemach Hrvatska u pet godina planira uložiti i 130 milijuna eura u modernizaciju mobilne mreže, i to u proširenje pokrivenosti, poboljšanje kvalitete i uvođenje ultrabrze 5G tehnologije. Dodatnih 100 milijuna eura uložit će u izgradnju najsuvremenije optičke mreže koja će privatnim i poslovnim korisnicima omogućiti ultrabrzi širokopojasni internet po brzinama do 10 gigabita. Izgradit će se 4000 kilometara optičke mreže, a prva na redu su novozagrebačka naselja Siget i Zapruđe.

U Telemach Hrvatska zaposleno je 563 ljude, a 160 novih kolega zaposleno je na početku 2021. godine. U ovom trenutku Telemach Hrvatska ima oko 950.000 korisnika mobilne mreže.

blank