U kolovozu se održava 22. izdanje Pannonian Challengea

blank

Novo izdanje natjecanja koje spaja ekstremne sportove, glazbu i zabavu održat će se od 11. do 15. kolovoza u Osijeku

Unatoč i dalje neizvjesnoj epidemiološkoj situaciji, A1 Hrvatska i organizatori Pannonian Challengea najavili su nastavak partnerske suradnje koja ulazi u desetu, jubilarnu sezonu. Natjecanje je prošle godine održano bez publike na tribinama, ali suvremena tehnologija te digitalni kanali osigurali su da fanovi ne budu zakinuti za atraktivne poteze natjecatelja i događanja iza scene

Natjecanje na Pannonian Challengeu odvija se uživo u kategorijama inline, skate, BMX i romobil, a razlog suradnje je obostrana ljubav prema sportu i glazbi. A1 je nedavno svojim privatnim korisnicima omogućio glazbenu streaming uslugu A1 Xplore Music by Deezer i ponudio im 73 milijuna pjesama svjetskih i domaćih izvođača.

blank

„Jako smo sretni što danas slavimo poseban dan. Slavimo 10 godina partnerstva s najboljim operatorom A1 Hrvatska koji je prije točno 10 godina prepoznao potencijal Pannonian Challengea, a mi smo dobili najboljeg partnera. U brojnim krizama, dilemama i izazovima bili su uz nas i time pokazali da je ovo tek početak našeg prijateljstva. A1 je za nas više od sponzora i ovim putem bih se zahvalio njihovom timu koji nas podržava i motivira od prvog dana“, izjavio je Jurica Barać, direktor Pannonian festivala.

„Digitalna tehnologija promijenila je način na koji konzumiramo glazbu, zaslužna je za eksplozivan rast esporta i gaming kulture, ali i omogućila da zahvaljujući ultrabrzoj internetskoj vezi nevjerojatnu energiju povezanu s događanjima na skate parku na lijevoj obali Drave prenesemo u sve dijelove Hrvatske i svijeta. Zato dodatno veseli da je grad domaćin Pannoniana – Osijek – proglašen prvim 5G gradom u Hrvatskoj“, rekla je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska.