Uz tri godine jamstva, nova A1 Alpha 21 dolazi i s besplatnim vrijednim dodacima

blank

Četvrtu godinu zaredom A1 na hrvatsko tržište donosi pametni telefon uz koji ćete dobiti sve što vam je potrebno, uz povoljnu cijenu

Samo 9 kuna košta A1 Alpha 21, najnoviji pametni telefon upravo predstavljen, a pozornost privlači ne samo svojim dizajnom i staklenim kućištem nego i velikim IPS HD+ ekranom od 6,52 inča. Uz dobru tarifu, poput A1 Savršene tarife, streamat ćete video sadržaje i uživati u pogledu na veliki ekran.

blank

Svoje sadržaje možete spremiti u memoriju od respektabilnih 128 GB, a mogu to biti filmovi i fotografije uz pomoć 48-megapikselne stražnje kamere koja za odlične rezultate koristi umjetnu inteligenciju. Zahvaljujući moćnim algoritmima AI-ja, kamera „prepoznaje“ 22 različita prizora te automatski prilagođava postavke pri fotografiranju.

Uz „4 u 1“ senzor s velikim pikselima omogućeno je snimanje jasnih i „čistih“ fotografija, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. uz glavnu senzor, na stražnjoj se strani nalaze još dva po 2 megapiksela, a koriste se za bokeh efekte te makro snimanje s udaljenosti od samo nekoliko centimetara.

blank

Urezana u prednji ekran, selfie kamera od 8 megapiksela podržava HDR. Jedan “skljoc” i vaša vesela fotografija će kroz samo nekoliko trenutaka biti vidljiva svim vašim prijateljima širom svijeta, putem društvenih mreža.

Kupnjom novog Alpha 21 mobitela na poklon ćete dobiti Bluetooth slušalice kako biste uživali u svojoj omiljenoj glazbi gdje god se nalazili. Na poklon ćete dobiti i paket dodatne opreme koji sadržava prozirnu maskicu i zaštitu za ekran.

blank

Uz sve to dolazi i trogodišnje jamstvo tako da ne morate brinuti o novom pametnom telefonu sve do 2024. godine. Tada biste mogli odabrati A1 Alpha 24. Spomenimo i 4 GB radne memorije, osmojezgreni procesor ugrađen u lijepo dizajnirano kućište koje dolazi u dvije boje: plavoj i crnoj.

Odaberete li Savršenu tarifu u A1 mreži, telefon ćete platiti samo 9 kuna. Jednokratno! Uz Dobru tarifu telefon ćete prilikom preuzimanja platiti 9 kuna, a zatim se kroz sljedeća 24 računa plaća po 30 kuna. Dakle, jamstvo vrijedi i nakon što otplatite telefon. Isprobali smo sve prethodne A1 Alpha modele, svi su telefoni zaslužili dobre ocjene pa ne sumnjamo da ćemo iste dojmove imati i za A1 Alpha 21.

blank