Viber ima rođendan i sve časti

blank

Rakuten Viber slavi 9. rođendan, a za sve korisnike ove popularne mobilne aplikacije pripremili su zanimljive poklonima

Messaging aplikaciju Rakuten Viber (ili kraće Viber) koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, a izuzetno je popularna i u Hrvatskoj. U povodu devetog rođendana časte poklonima sve korisnike. Ne propustite zavrtjeti „kolo sreće“ i preuzeti svoju nagradu, a ukupna vrijednost svih nagrada je više od 35 milijardi dolara.

Nagrade su: Viber Out kupon za telefonske pozive, posebni popusti, vaučeri Viberovih partnera, zabavni sticker paketi. Dakle, svatko tko zavrti “kolo sreće” osvaja nagradu! Kao bonus, oni koji u igru s botom pozovu prijatelje dobit će i dodatnu nagradu. Uz Viber, nagrade dijeli i 35 partnerskih brendova. Nagrade su prilagođene lokalnim tržištima kako bi korisnici iz različitih zemalja primili ponude u skladu sa svojim interesima.

blank
Isprobali smo kolo sreće u Viber aplikaciji

Kad je prije 9 godina Viber krenuo s radom, ideja je bila ljudima omogućiti održavanje kontakta s prijateljima i obitelji diljem svijeta, bez plaćanja velikih telefonskih računa. Ta je misija aktivna i dan-danas, ali u proširenom izdanju, koje korisnicima pruža uslugu najsigurnije messaging aplikacije na svijetu.

“Naš Viber tim imao je želju proslaviti 9 godina platforme na način koji bi nagradio korisnike koji su Viber doveli do toga gdje smo danas,” rekla je Cristina Constandache, CRO, Viber. “Posebno nas veseli što nam se pridružilo i toliko partnerskih brendova, koji su odlučili sudjelovati u dijeljenju poklona putem bota i time nagraditi vjernu publiku koju su i sami izgradili na Viberu.”

Zavrtite kolo na: https://vb.me/e7e777 [uputa: pristupiti putem smartphonea]