Završili su 15. Advanced Technology Days powered by Microsoft

blank

Na konferenciji Advanced Technology Days powered by Microsoft održano je 67 predavanja u režiji 65 domaćih i stranih IT stručnjaka

Završilo je 15. izdanje Advanced Technology Daysa powered by Microsoft koje je u zagrebačkom Plaza Event Centru okupilo više od 600 domaćih IT stručnjaka. Tijekom dva dana mogli su birati između predavanja koja su se paralelno održavala u pet dvorana, a u srijedu navečer na ATD partyju s organizatorom, predstavnicima hrvatske IT zajednice, su proslavili 15. izdanje konferencije i uživali u druženju tijekom prvog ATD IT pub kviza.

blank

Na konferenciji je bilo riječi i o sigurnosti – po nekim statistikama IT-jevci oko 40% vremena provode baveći se sigurnosnim pitanjima. Svatko od nas mora biti svjestan podataka i informacija kojima raspolaže te ih u skladu s njihovom vrijednošću i adekvatno osigurati.

Konferencija je nastavila i lani uspostavljenu tradiciju humanitarne akcije te prikupljala sredstva za Mali zmaj – društva za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece. Donacijama sudionika Advanced Technology Daysa društvo će nabaviti ogrjevno drvo za zimu za svoje male korisnike. ATD su kratkim obraćanjem i zahvalom tradicionalno zatvorili predstavnici organizatora Domagoj Pavlešić i Tomislav Tipurić te zakazali iduće IT druženje u prosincu 2020.