Viber uvodi podsjetnike u svoju aplikaciju

blank

Podsjetnici se u Viber odnosno u My Notes postavljaju lako i brzo, a time se pojednostavljuje korištenje funkcionalnosti koja je svima potrebna

Podsjetnici se u Viber odnosno My Notes upisuju uz visoku razinu privatnosti korisnika, o čemu u Rakuten Viber itekako brinu. U My Notes mogu se upisivati podsjetnici za zadatke i druge bitne događaje. Na taj način korisnici Vibera na jednom mjestu, unutar aplikacije, imaju dvostruku funkcionalnost – pristup porukama i pristup podsjetnicima. Podsjetnici mogu biti za rođendane, liste za kupnju, kad je online ispit ili pak online seminar.

Korisnici samo trebaju dugo kliknuti na bilo koju poruku u My Notes i odabrati “Postavi podsjetnik”. Nudi im se postavljanje vremena i datuma podsjetnika, kao i opcija hoće li se podsjetnik ponavljati. Podsjetnik jednostavno iskoči na ekranu u odabrano vrijeme, a predstavlja samo jednu od funkcionalnosti koje nudi My Notes, gdje korisnici mogu:

● Unositi bilješke za zadatke, događaje ili druge svrhe
● Označiti svoj zadatak kao “Izvršen”, uz sakrivanje bilješki
● Prosljeđivati poruke iz drugih chatova u My Notes. Proslijeđene poruke iz drugih chatova u My Notes sadržavat će oznaku iz kojeg su chata proslijeđene, kako bi korisnike uvijek podsjećale na kontekst i razlog prosljeđivanja.

blank