G kao Google, G kao Gspace

blank

Nikad jednostavnije, lakše i brže nije bilo moguće instalirati sve Googleove aplikacije na Huawei pametni telefon

Gmail s obavijestima, YouTube ili Google Maps povijest mnogim je korisnicima pametnih telefona izuzetno bitna funkcionalnost. Upravo zbog toga će mnogi odabrati novi Huawei Mate 50 Pro smartphone kako bi uživali u svim aplikacijama koje se danas nude.

Nema nikakve razlike između korištenja Huawei telefona i drugih Androida. Dapače, uz Huawei ćete dobiti dvije trgovine s aplikacijama – AppGallery i Google Play Store. U AppGallery, trećoj najvećoj svjetskoj trgovini aplikacijama, dostupne su sve glavne globalne i lokalne aplikacije poput: Facebook, WhatsApp, Viber, Telegram, TikTok, Revolut, Snapchat, Netflix te bankarske aplikacije kao što su one od Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke ili KeksPay.

Za manje od dvije minute sve će Googleove aplikacije biti instalirane na vašem novom Huawei pametnom telefonu. Znamo za korisnike kojima je to uspjelo za manje od jedne minute.

blank

Još samo, ako želite, prebacite aplikacije na početni ekran kako bi vam uvijek bile dostupne uz jedan dodir. Pritisnite na ikonu aplikacije u Gspaceu te odabirom „kreiraj prečac“ dodat ćete aplikaciju na početni ekran.

Tri koraka do Google aplikacija

Prvi korak je kliknuti na AppGallery, a zatim u polje za pretraživanje samo upišete Gspace. Nekoliko trenutaka kasnije na vašem će se početnom ekranu, unutar mape Gspace, pojaviti sve Googleove aplikacije, a do milijuna aplikacija dolazite na uobičajen način – preko Play trgovine. I to je to!

Moći ćete preko svojeg Huawei telefona imati kontrolu djetetovog kretanja instaliranjem Google Family Link aplikacije uz koju ćete uvijek znati gdje se dijete nalazi, jel krenulo iz škole, igra li se kod prijatelja.

blank

Koristite li Uber u aplikaciji ćete vidjeti gdje se nalazi vozač. Dolazi li vam sushi dostavom sigurno želite znati za koliko će vremena Bolt dostavljač pozvoniti na vaše zvono te u kojem je statusu narudžba. Bitno je istaknuti kako se ne radi o web verzijama aplikacija nego o potpuno funkcionalnim mobilnim aplikacijama.

Niti jedan drugi smartphone na tržištu nije superiorniji od Huaweija. Čak bismo rekli da su inferiorniji jer Mate 50 Pro ima jednu veliku prednost – fantastičnu kameru! Zahvaljujući višegodišnjem Huaweijevom iskustvu i svim dosadašnjim generacijama telefona kamera je usavršena.

Prepoznao je to i poznati DxOMark te je najnovijem Mate 50 Pro dodijelio titulu pametnog telefona s najboljom kamerom na svijetu. Kralj fotografije prvi na svijetu nudi fizički podesiv otvor blende na 10 razina, što je samo jedna od naprednih funkcionalnosti koje nudi najnoviji Huawei na hrvatskom tržištu. Dodamo li i potpuno funkcionalne Googleove aplikacije zaključujemo kako je Huawei Mate 50 Pro najsavršeniji smartphone u ovom trenutku.

blank

blank

blank

blank