Kako sačuvati privatnost svojih uspomena

blank

Na pametnom telefonu ne bi trebalo zanemariti sigurnost svih svojih osobnih i financijskih podataka koji su spremljeni

Honor puno ulaže u razvoj svog softvera i hardvera za zaštitu osobnih podataka korisnika: “Privatnost je temeljno pravo naših korisnika, a zaštita privatnosti je preduvjet za sve proizvode i usluge koje nudimo. Uzimamo u obzir privatnost na svakom koraku i omogućujemo korisnicima da autonomno kontroliraju svoje osobne podatke.”

Najvažnije sigurnosne značajke Honorovih uređaja

AI Privacy call (Magic4 Pro)

Pametni telefon Honor Magic4 Pro nudi funkciju AI Privacy call koja učinkovito smanjuje propuštanje zvuka i štiti vašu privatnost. Dok telefonirate nećete se morati brinuti hoće li drugi oko vas (na primjer, u dizalu, automobilu ili na sastanku) čuti što razgovarate tijekom poziva.

Opcije privatnosti

Postavkama privatnosti osiguravate privatnost prilikom dijeljenja fotografija budući da iz njih možete ukloniti detalje lokacije i druge parametre koje ne želite dijeliti s drugima.

Zaključavanje bilješki

Značajka Notes Lock omogućuje zaštitu važnih informacija lozinkom. Podaci se obrađuju na uređaju i neće se učitavati na poslužitelje.

Otkrijte nepoznate Bluetooth Tags (Magic4 Pro)

Bluetooth tagovi koriste se za lociranje predmeta, ali mogu se i zlorabiti za praćenje osoba. Honorov Magic4 Pro pametni telefon pruža funkciju otkrivanja nepoznatih Bluetooth tagova. Telefon će vas upozoriti kada otkrije da vas nepoznati Bluetooth tag prati, a pronaći ćete ga prateći zvuk. Ovu značajku možete isključiti u bilo kojem trenutku.

Zaključavanje aplikacija

Značajka App Lock sprječava neovlašteni pristup privatnim podacima u aplikacijama. Zaključanim aplikacijama može se pristupiti tek nakon identifikacije vlasnika uređaja.