Ovo su mogućnosti koje nudi samo Samsung Galaxy Z Fold2

blank

Selfie je moguće snimiti i prednjom i stražnjom kamerom, a na ekran možete istovremeno imati različite sadržaje

Uz dvostrani savitljivi ekran te svestrani sustav kamera, preklopni Samsung Galaxy Z Fold2 omogućuje funkcionalnosti uz koje ćete daleko više iskoristiti površinu ekrana od 7,6 inča nego kod klasičnih pametnih telefona. Bilo za posao ili za zabavu. Ekran nudi brzinu osvježavanja od 120 Hz.

Galaxy Z Fold2 kameru možete upotrijebiti na više načina. Zvuči nevjerojatno, ali selfie je moguće snimiti i prednjom i stražnjom kamerom. Nadalje, Flex mode dodatno je upotpunjen i s Capture View opcijom s kojom možete pregledati do čak pet prethodnih snimaka u donjem dijelu glavnog zaslona dok se prikaz trenutne snimke prikazuje u gornjem dijelu.

blank

Snimate li nekoga, i vi kao snimatelj i osoba koju snimate možete u isto vrijeme gledati trenutni videozapis koristeći Dual Preview mogućnost, gdje je Galaxy Z Fold2 moguće preklopiti na način da iz prve ruke imate uvid u situaciju na prednjem zaslonu, dok druga osoba gleda rezultate na glavnom zaslonu.

Prednji ekran od 6,2 inča pruža intuitivan pristup obavijestima kao i lako čitanje poruka ili virtualnog sadržaja. Kada rasklopite pametni telefon, Galaxy Z Fold2 automatski se prebacuje na Flex mode način rada koji sve otvorene aplikacije na prednjem zaslonu premješta na unutarnji glavni zaslon.

blank

Hideaway Hinge zglob pruža veći osjećaj multitaskinga jer omogućava otvaranje prednjeg i glavnog zaslona pod različitim kutovima kako bi se sadržaj mogao lako gledati iz svakog dijela prostorije, bez obzira što trenutno radite i gdje se nalazite.

Uz Flex mode način rada uređaj može dva sadržaja istovremeno prikazivati na svojim ekranima. Na primjer, na gornjoj polovici ekrana moguće je reproducirati video, a na donjoj prikazivati opcije za njegovo upravljanje.

Auto Frame opcija koristi se za snimanje u pokretu, pri čemu mogućnosti umjetne inteligencije postavljaju osobu koju snimate u fokus kadra, bez obzira gdje se kretao te stvara li videozapis samostalno ili uz pomoć prijatelja.

blank