Kako prenijeti poziv s jednog telefona na drugi, ali bez prekida poziva

blank

Sigurno ste se više puta našli u situaciji da vam je baterija na mobilnom telefonu bila pri kraju, a pored vas je bio još jedan mobitel s punom baterijom.

Prvo ste morali prekinuti poziv na prvom telefonu, a zatim uzeti u ruke drugi mobitel, pronaći kontakt i pozvati osobu s kojom ste na prvom telefonu razgovarali. Ne bi li bilo predivno kada biste jednostavno samo prebacili poziv s onog prvog telefona na drugi?

Iako biste mogli napraviti konferencijski poziv i u vezu ubaciti vaš drugi mobitel, sve je to komplicirano i potrajat će dok pronađete kontakt i ostvarite poziv.

Rješenje ipak postoji i vrlo je jednostavno. Razgovarate li preko Google Hangouts aplikacije na telefonu i želite prenijeti poziv na drugi telefon, također na Hangouts aplikaciju, to je vrlo jednostavno moguće napraviti. Poziv možete prebaciti i na računalo, na tablet, ali isto tako poziv ne morate prekidati na prvom telefonu ukoliko recimo u vezu želite uključiti nekoga od ukučana. Dovoljno je na drugom telefonu pokrenuti Hangouts aplikaciju, odabrati osobu i pritisnuti tipku za poziv. I od tog trenutka svi uređaji su spojeni u konferencijsku vezu.