5 podcastova koji će vas sigurno zabaviti

blank

Podcast je forma putem koje je dostupno sve više sadržaja, a može se slušati putem slušalica, ali i tijekom vožnje

Bez obzira volite li povijest, glazbu, knjige ili ste tek u potrazi za zabavom, postoje brojni podcasti koji će vam pružiti lijepe trenutke tijekom dana za sve interese i ukuse. Ovo je 5 podcastova koji će vas sigurno zabaviti.

1. „Nemoj me“

Podcast je veliki novitet na hrvatskoj sceni, a među prvim osobama koje su postavile taj trend je svakako naša influencerica i youtuberica Maša Zibar. U rujnu prošle godine na svojem YouTube kanalu s 86 tisuća pretplatnika pokrenula je podcast projekt „Nemoj me“ namijenjen mladim osobama, koji nisu sigurni da su u potpunosti odrasli.

Ovaj zanimljiv podcast odgovora na pitanje što zapravo osobu čini odraslom te, zajedno s publikom, opisuje današnju okolinu putem svih #nemojme situacija s kojima se kao generacija susrećemo, te nudi drugačiju perspektivu gledanja na život uz prigodnu zabavu.

blank

2. Beatles City

Voliš povijest, ali i glazbu? Za 50. rođendan razlaza međunarodno popularnog benda Beatles, ovaj audio projekt kojeg provodi Liverpool Echo donosi priče samog početka benda i uspješnih karijera njegovih članova.

U podcastu tako možete čuti privatne priče građana Liverpoola koji su sudjelovali u stvaranju svoje gradske glazbene senzacije, zbog čega ovaj podcast nije samo još jedan dosadni dokumentarac. Dapače, dajte si oduška te preslušajte diskografiju ovog legendarnog benda zajedno s podcastom dok provodite vrijeme u svojem domu.

3. Drunk Women Solving Crime

Naravno, podcast nam u ovim vremena može biti i dobar izvor humora! Tako su komičarke Hannah George, Catie Wilkins i Taylor Glenn udružile snage kako bi pronašle odgovore na brojne osobne kriminalne slučajeve i nerazriješene misterije. Uz brojne goste među kojima su se pojavili i Joe Lyett, Rachel Parris, Katie Mulgrew te Katherine Ryan, ove detektivke uz dobru čašu vina pružit će vam dnevnu dozu komedije za ljepši dan.

4. What To Watch on Netflix

Mnogi od nas koriste trenutnu priliku da istraže bogatu ponudu vrhunskih serija i filmova na Netflixu. Ipak, svi znamo da je selekcija zamoran dio, jer u šarolikoj ponudi više vremena potrošimo na sam izbor što gledati nego u uživanciji pred televizorom. Ovaj podcast dat će vam aktualne filmske preporuke uz konstruktivne komentare i objašnjenja, a nakon što pronađete zanimljiv sadržaj, zašto ga ne pogledati u Netflix Ultra HD rezoluciji na svojem Samsung QLED televizoru?

5. The Harry Potter Series by J.K. Rowling

Svoje vrijeme želiš posvetiti književnosti, a veliki si obožavatelj mladog čarobnjaka Harryja Pottera? Britanski glumac Jim Dale svojim odličnim interpretacijama vratit će slušače u mladost pričama iz Hogwartsa. Ovaj podcast koji pruža brojne sate zabave može biti namijenjen i za vaše najmlađe kao uvod u nevjerojatni magični svijet Harryja i njegovih prijatelja, a da pritom uče i engleski jezik!

blank

Podcast možete slušati putem slušalica, poput bežičnih slušalica Samsung Galaxy Buds+, ali i putem mobilne aplikacije Android Auto spajanjem pametnog telefona (npr. Samsung Galaxy S20+) s infotainment sustavom vozila.