Igrice na mobitelu uz koje će vam vrijeme brže proći

blank

Bez obzira jeste li okorjeli gamer ili to tek postajete, današnji pametni telefoni pružaju nevjerojatan broj gaming naslova

Ako želite iskusiti osjećaj preživljavanja, a u isto vrijeme i dobru FPS borbu sličnu PUBG-u, jedna od igara koja je trenutno u trendu je definitivno Garena Free Fire. Svakih deset minuta igrač će se pronaći na pustom otoku gdje se bori s 49 ostalih igrača, a za to je potrebno istražiti mapu, kamuflirati se u okolišu, ali i razvijati svoje vještine u bitci protiv drugih igrača.

Garena Free Fire
Garena Free Fire

Za one koji preferiraju krimiće i detektivske priče, tu je The House of Da Vinci 2, najpopularnija igra takve vrste na Android Play Store. Inspirirana Da Vincijevim kodom, igrač pronalazi skrivene objekte, istražuje ormare i police, ali i otključava nove prostorije s pričama kako bi dalje napredovao u igri.

The House of Da Vinci 2
The House of Da Vinci 2

Također, mobiteli su poznati po tome da nude zabavno iskustvo i adrenalin putem igara utrkivanja. Tako se i nezaboravni Need for Speed može naći i na vašem popisu, gdje u 2020. možete proživjeti sve lijepe trenutke koje ste kao djeca imali prilikom druženja kod prijatelja kada ste „nabrijavali“ svoj auto. Upalite motore i prisjetite se svog djetinjstva u krugu najbližih, dok utrke s prijateljima moguće je ponoviti kroz online multiplayer!

Need for Speed
Need for Speed

Kvalitetu Old Man’s Journey potvrđuje 15 međunarodnih nagrada iz različitih kategorija. Ova originalna igra prati priču usamljenog starca koji je odlučio promijeniti svoju dnevnu rutinu te je krenuo u pustolovine u kojima se upoznaju nova prijateljstva, razrješavaju misteriji, ali i izazovi na putovanju. Igru preporučujemo svima koji žele isprobati nešto novo, pogotovo onima kojima je potreban uvod u gejming svijet i sve njegove čari.

Old Man's Journey
Old Man’s Journey

Koji gejming mobitel odabrati?

Mnogi brendovi prepoznali su da i njihovi pametni telefoni trebaju integrirati značajke za gejming. Tako Samsung u svojoj Galaxy S20 seriji, uz igranje na zaslonu od 120 Hz, ima i ugrađeni Game booster te Improved touch response za smanjivanje napornog laga i kašnjenja tijekom dodirivanja ekrana. Testiranja na ovim uređajima pokazala su da se mnoge igre mogu pokrenuti i na 120 fps, što će svakako omogućiti najoptimalniji užitak u gejmingu.

blank