Nokijini telefoni u novom filmu o tajnom agentu 007

blank

U 25. James Bond filmu pod nazivom Za smrt nema vremena pojavit će se i Nokijini pametni telefoni

U filmu Za smrt nema vremena, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir ne traje dugo jer se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA-e, Felix Leiter, i moli ga za pomoć. Zadatak spašavanja otetog znanstvenika postaje opasniji nego što je očekivao i vodi Bonda na trag misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

blank

Prvi 5G Nokia pametni telefon po prvi će se put pojaviti u novom filmu o tajnom agentu 007. Tajni, za sada neimenovani pametni telefon bit će novi telefon agenta 00 u nadolazećem filmu Za smrt nema vremena.

Agenticu Nomi glumi Lashana Lynch, a novi Nokijini pametni telefoni bit će otkriveni 19. ožujka 2020. u Londonu.

Prije izdavanje filma, HMD Global će 8. ožujka otkriti prvi pogled na njihovu novu reklamu. U njoj se pojavljuje Lashana Lynch u ulozi agentice Nomi, a radi se o reklami koja je dio najveće globalne marketinške kampanje ove kompanije koja prikazuje Nokia pametne telefone kao jedini uređaj koji ćete ikada trebati. Oglas je režirala Amma Asante, dobitnica nagrade BAFTA, a nadahnut je filmom Za smrt nema vremena.

Video traje 90 sekundi, a u njemu je ekskluzivno prikazan pogled na Nokia pametni telefon koji će tek biti otkriven. Sniman je uz pozadinu poznate Londonske linije horizonta na kojoj se nalazi Katedrala sv. Pavla i Shard neboder. Agentica Nomi koristi niz mogućnosti na svom novom pametnom Nokia telefonu, koji će uskoro biti otkriven, da bi dovršila svoj zadatak.

blank

Niz Nokia telefona će se pojaviti u filmu Za smrt nema vremena, kao sastavni dio integrirane kampanje unutar kina, digitalnih medija, društvenih medija, OOH i maloprodaje, a koja će biti pokrenuta u nedjelju, 8. ožujka, na Međunarodni dan žena. U filmu, Agentica Nomi koristi niz mogućnosti koje su dio portfelja novih Nokia telefona, uključujući prvi ikad 5G Nokia pametni telefon, koji će u potpunosti biti otkriven 19. ožujka, puno prije filma Za smrt nema vremena, koji u kina u Hrvatsku stiže 12. studenog 2020. i prikazuje posvećenost dostavljanju iskustva koje je premium, ali ipak pristupačno svima.

Ostali budući Nokia telefoni koji se nalaze u filmu su Nokia 7.2, koja ima snažnu 48 MP trostruku kameru s Quad Pixel tehnologijom i ZEISS Optikom i poznata Nokia 3310 koju svi obožavatelji poznaju i vole.

Govoreći o svom iskustvu s HMD Globalom, domom Nokia telefona, Lynch je objasnila: „Moj prvi telefon zapravo je bila Nokia 3210, a imala sam ga kad sam bila desetogodišnjakinja. Retrospektivno, to je bio moj pametni telefon 90-ih. Mogućnost da mijenjam gumbe i lica, dok igram Zmiju me oduševljavala! Nakon što sam vidjela koliko su Nokia pametni telefoni napredovali tijekom godina, od mog djetinjstva do danas, uzbudljivo je glumiti Nomi koja pomaže otkriti novi pametni telefon za ovaj
poznati brend“.

blank

Amma Asante je izjavila: „Uvijek me privlače projekti koji prikazuju žene kao snažne i inteligentne – scenarij kampanje prekrasno je izrađen da bi predstavio Nomi kao vrhunsku agenticu koja se ne boji boriti protiv negativaca i uz to biti duhovita“.

Juho Sarvikas, HMD Globalov direktor proizvodnje komentirao je: „S obzirom na najavu da je objavljivanje filma odgođeno do 12. studenog, pred nama je uzbudljiva godina iščekivanja njegovog izlaska. Malo je kulturnih dobara koje smještaju tehnologiju u srce njihove privlačnosti kao Za smrt nema vremena. Film je posvećen inovacijama, zajedno s nevjerojatnom tehnologijom koja je ugrađena u svaki Nokia pametni telefon, što naše uređaje čini jedinim koje bi itko – čak i agent 00 – mogao zatrebati, a to čini naše partnerstvo snažnim i utjecajnim“.

blank