Ovo su najbolje fotografije pristigle na foto natječaj Next Image

blank

Na Huaweijev foto natječaj, u kojem je glavna nagrada 10.000 dolara, prijave traju do 31. srpnja, a ovo su neke od najboljih do sad prijavljenih fotografija

Svaki natjecatelj ima priliku osvojiti sljedeće nagrade na globalnom natjecanju Next Image:

1. Velika nagrada: Fotograf godine (3 pobjednika)
10.000 dolara iz Next Image fonda
Huawei P40 Pro
Elektronički certifikat o nagradi

2. Pobjednici kategorija (15 pobjednika)
1.000 dolara iz Next Image fonda
Huawei P40 Pro
Elektronički certifikat o nagradi

3. Prvi pratitelji (50 pobjednika)
Huawei P40 Pro
Elektronički certifikat o nagradi

4. Treće mjesto (5 pobjednika)
Huawei P40 Pro

blank

Prijave će nakon završetka natječaja Next Image ocjenjivati renomirani fotografi, a ove se godine paralelno uz globalno, održava i lokalno natjecanje tako da hrvatski korisnici imaju duplo više razloga za prijavu svojih radova.

Rok za prijavu je 31. srpnja u 23:59, a prijave je moguće izvršiti preko lokalne Huawei forum stranice – kategorija Galerija. Na lokalnoj verziji natječaja će poznati domaći fotografi Domagoj Sever, Petar Krešimir Furjan i Tomislav Može, uz podršku Huaweijevog direktora marketinga za hrvatsko i slovensko tržište, Normana Muellera, od 1. do 15. kolovoza pregledavati pristigle radove. Najbolja fotografija prema njihovom izboru osvojit će pametni telefon Huawei P40, dok će pobjedničke fotografije u preostalim kategorijama osvojiti Huawei Wireless Tripod.

Huaweijev foto-natječaj ove je godine već privukao više od 1800 prijava iz Hrvatske i više od 700.000 iz cijelog svijeta. Sjajne fotografije Huaweijevih korisnika iz Hrvatske moguće je pogledati na lokalnoj web stranici Next Image natječajaNext Image natječaja.

blank blank blank