Ovo su najpopularnije aplikacije za jogu i meditiranje

blank

U svijetu je 21. lipnja obilježen međunarodni dan joge, a zatvaranje mnogih studija joge povećalo je potražnju za istoimenim aplikacijama

Od izbijanja koronavirusa mnogi studiji joge i meditacije zatvorili su svoja vrata, što je rezultiralo time da su se ljubitelji joge i meditacije okrenuli kućnoj, praksi putem internetskih tečajeva i mobilnih aplikacija. Donosimo popis najpopularnijih aplikacija za jogu i meditiranje.

blank

U periodu od siječnja do 18. lipnja 2020. aplikacija Calm je s 5,26 milijuna downloada najviše preuzimana aplikacija u tom dijelu Googleove trgovine aplikacijama Play, pokazuju podaci Apriori Data. Aplikacija Calm uključuje vježbe i tečajeve kako smanjiti stres i tjeskobu kroz glazbu i programe pravilnog disanja.

Na drugom je mjestu aplikacija Headspace: Meditation & Sleep s 2,08 milijuna preuzimanja dok se na trećem mjestu nalazi Meditopia: Mediation Coach s 1,89 milijuna downloada. Na četvrtom se mjestu nalazi aplikacija Yoga Go: Train at Home s 1,39 milijuna preuzimanja.

U Google Play trgovini slijede aplikacije Breethe: Meditation & Sleep (0,86 milijuna), Meditation App (0,85 milijuna), Yoga Down Dog (0,82 milijuna) te Insight Timer – Meditation App s 0,68 milijuna preuzimanja.