Napravite vlastiti gif uz Viber GIF Creator

blank

Uz kreiranje vlastitog gif-a, aplikacija Viber od sada omogućuje opcije poput boomeranga, usporene i ubrzane snimke te puštanja snimke unatrag

Uz GIF Creator više od milijardu korisnika aplikacije Viber može kreirati vlastite zabavne gif-ove i slati ih prijateljima i obitelji. Korisnici koji Viber koriste na iOS sustavu već se mogu koristiti novom funkcionalnošću dok će verzija za Android telefone postati dostupna tijekom sljedećih nekoliko tjedana.

Viberov GIF Creator savršeno će se uklopiti kao dodatak Grupnim video pozivima, Grupnim chatovima za do 250 osoba kao i Grupnim glasovnim pozivima za do 20 osoba, uslugama koje su predstavljene u proteklom periodu.

blank

Viberovi novi personalizirani gif-ovi, uz već postojeću opciju kreiranja vlastitih stickera, tekstualnu će komunikaciju učiniti još lakšom, ekspresivnijom i preciznijom nego ikada. Viberovi korisnici moći će iskoristiti novu app kameru i snimiti kratki video ili iz galerije odabrati već postojeći, a zatim ga pretvoriti u legendardni loop gif u obliku boomeranga, ubrzane snimke ili ga pustiti unatrag. Sve to dostupno je u bilo kojem obliku chata.

Upute kako pretvoriti video u gif:
● izrežite najbolji dio videa koji želite prikazati
● odaberite u koji ga tip gif-a želite pretvoriti – boomerang, beskonačni loop, puštanje unatrag, usporenu snimku ili 2x i 4x ubrzanu snimku
● stilizirajte gif tekstom, uz izbor raznih fontova i boja, kao i crtežima ili stickerima.