Pop-up držač može vam spasiti mobitel od oštećenja

blank

Uz praktičnije gledanje video filmova pop-up držač omogućuje bolji „grip“ u rukama prilikom pisanja po tipkovnici

Pop-up držač se jednostavno zalijepi na stražnju stranu pametnog telefona ili tableta te na taj način omogućuje praktičnije i jednostavnije gledanje video sadržaja dok ležimo ili sjedimo. Poslužit će i prilikom video poziva i video konferencija. S držačem će biti sretni i roditelji čija djeca gledaju crtane i druge sadržaje prilikom hranjenja za stolom tako da neće morati posezati za različitim rješenjima kako bi mobitel uspravno stajao.

blank

Praktičnost držača dolazi do izražaja i prilikom korištenja telefona s jednom rukom dok smo u pokretu – imat ćemo bolje držanje (bolji grip) u ruci te ćemo smanjiti mogućnost klizanja mobitela na podlogu. Nema straha niti od pada mobitela iz ruke dok drugoj osobi pokazujemo sadržaj na ekranu telefona.

Kao što vidite na našim fotografijama – koristili smo pop-up držač poznate trgovine mobis.hr, spasio je mobitel od propadanja kroz razmak u samom stolu. Držač se jednostavno proširi ili pritisne kada se ne koristi kako vam ne bi smetao u džepu, na primjer. Jasno, sam držač se u bilo kojem trenutku može odlijepiti s kućišta mobitela ili tableta odnosno sa zaštitne maske.