Razigravanje Hrvatski Telekom e-Lige

blank

Online nogometni turnir Hrvatskog Telekoma okupio je gotovo 900 igrača iz cijele Hrvatske; upravo kreće razigravanje

Nakon 124 utakmice kreće razigravanje Hrvatski Telekom e-Lige, online nogometnog turnira. Kvalifikacijske utakmice na kanalima HT e-Lige pogledane su ukupno 44.250 puta, a na esports turnir prijavilo se gotovo 900 igrača.

Igrači su do sad s četiri kluba – Dinamom, Hajdukom, Osijekom i Rijekom odigrali 124 kvalifikacijske utakmice tijekom kojih su natjecatelji zabili 613 golova, čak 444 gola više nego Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji, te razmijenili više od 5.000 međusobnih poruka na Discordu.

blank

128 igrača počinje razigravanje e-Lige, a 29. studenoga 2020. saznat će se kojih najboljih 32 igrača će sudjelovati u završnici turnira. Dvoje najboljih natjecatelja će, zajedno s igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika očekuje vrijedna nagrada – PlayStation 5.

Hrvatski Telekom, kao dugogodišnji sponzor hrvatskog nogometa, pokrenuo je e-Ligu u kojoj igrači odmjeravaju snage igrajući FIFA 21 na PlayStation 4 konzoli, i to u ime svojih omiljenih hrvatskih klubova – Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke. Projekt je nastao u suradnji s tvrtkom Good Game Global te je prvi iskorak Hrvatskog Telekoma u esport i gaming segment. Uz klubove Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek, partneri projekta su Samsung i Sofa Score.