Hej Mercedes, kakav je moj današnji horoskop?

blank

Mercedesov MBUX omogućuje glasovnu komunikaciju između vozača i vozila, a vozač može pitati i kakav će mu danas biti horoskop

MBUX (Mercedes-Benz User Experience) dobit će nove funkcionalnosti: izvještaj o padanju snijega u gradu za koji želite znati informaciju, horoskop i zagonetke. Vlasnici novijih modela Mercedesovih vozila koja podržavaju MBUX od travnja 2020. imat će dakle nove zabavne i korisne informacije tijekom vožnje izgovaranjem glasovnih naredbi.

Kroz izvještaj ćete dobiti i informacije o visini snijega na planinama i dolinama, ali i detalje koliko je žičara dostupno i koliko njih trenutno radi.

blank

Osobni horoskop bit će dostupan na njemačkom i britanskom engleskom jeziku, a za osobni horoskop vozač će prethodno morati vozilu dati datum svojeg rođenja ili horoskopski znak.

Moći ćete se tijekom vožnje s Mercedesom i igrati kviza znanja. Kviz igra grad, država, rijeka svima nam je poznata još iz djetinjstva, a sada će se moći provjeriti vlastito znanje o glavnim gradovima svijeta kroz geo-kviz. Smisao uvođenja novih funkcionalnosti je putovanje učiniti ugodnijim.