Lexus NX Overtrail s ambijentalnim osvjetljenjem od 64 boje

blank

Kod nove verzije SUV automobila ovjes je podignut za 15 mm kako bi se povećao razmak od tla i vozaču pružio uvjerljiv pregled

Nova verzija Lexusovog luksuznog SUV-a srednje veličine promovira mirna i ispunjena putovanja, bilo da putujete gradom ili istražujete otvorenu cestu, a dolazi uz prepoznatljiv vanjski stil s koordiniranom crnom završnom obradom za retrovizore, ručke na vratima, krovne nosače, letvice i vretenastu rešetku – dobiva dodatni naglasak svijetlim metalnim strojno obrađenim okvirom i mrežom.

Ekskluzivna je nova Moon Desert pjeskovita metalik vanjska boja za Overtrail i kombinacija crne i kaki unutrašnjosti te mat crni 18-inčni aluminijski kotači novog dizajna opremljeni gumama za sve terene. Dostupno je još šest boja, a ime LEXUS na stražnjim vratima prikazano je u sivoj boji.

blank

Ekskluzivni izgled interijera dolazi s prednjim sportskim sjedalima presvučenim crnom umjetnom kožom s podupiračima koji drže tijelo u kaki boji. Kartice na vratima i pretinac za odlaganje na središnjoj konzoli također su izrađeni u odgovarajućoj kaki boji, s novim Geo Layer ukrasnim umetcima inspiriranim uzorcima prirodnih slojeva stijena.

Klimatizacijski sustav koristi naprednu nanoe-X tehnologiju kvalitete zraka, unoseći bilijune malih molekula vode u klimatizacijski sustav. Ovo ima dokazani učinak u borbi protiv bakterija, virusa, plijesni i neugodnih mirisa, dok također pomaže osvježiti ljudsku kosu i kožu s hidratantnim učinkom.

Okruženje kabine također može potaknuti osobnu dobrobit sa svojim sustavom ambijentalnog osvjetljenja. To osigurava nježno, neizravno osvjetljenje u prostoru za noge, pločama vrata i središnjim konzolama, sa 64 različite boje na izbor. Među njima, 14 ih je pripremio Lexus kako bi odražavali različita raspoloženja inspirirana prirodom.

Oprema Overtrail nije robusni terenski automobil već interpretacija NX-a koja projicira svrhovitu, vrhunsku sliku s posvećenim stilskim detaljima i poboljšanjima kako bi se osiguralo glatko napredovanje kada želite pobjeći od svega na ruralnim cestama.

blank

Podizanje ovjesa za 15 mm povećava ukupnu visinu vozila na 1.675 mm, povećavajući razmak od tla i dajući vozaču zadivljujući pogled na okolinu. Slično tome, udaljenost od tla porasla je na 200 mm tako da razina Overtrail može lako svladati grublje ceste. Dinamička izvedba dodatno je poboljšana dodatnim stražnjim podupiračima.

Nova razina Overtrail dostupna je sa svim NX pogonskim sklopovima u Europi. te dolazi dostupna sa svim NX pogonskim sklopovima – hibridnim, plug-in hibridnim i benzinskim.

blank