Najprodavaniji automobil na svijetu trenutno je na posebnoj ponudi

blank

Napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense te Do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program mamac su za kupnju

Elegantna varijanta najprodavanijeg automobila na svijetu Toyota Corolla Sedan ne samo što je privlačna izvana već svojim interijerom, tehnološkim novitetima i naprednim značajkama sigurnosti zasigurno ostavlja poseban dojam na vozača.

Toyota Smart Connect svakom će vozaču pružiti kvalitetno, intuitivno i drugačije iskustvo vožnje uz navigaciju u oblaku, glasovno upravljanje Voice Agent kao i informacije o prometu u stvarnom vremenu i informacije o eventualnim radovima na cesti.

Novi dodirni zaslon od 10,5 inča omogućuje jednostavnu integraciju sustava Apple CarPlay i Android Auto u ploču s instrumentima i pristup omiljenim aplikacijama na pametnom telefonu, ali i brojne druge značajke i informacije tijekom vožnje.

blank

Sustav T-Mate se sa sigurnosnim funkcijama, uz najnoviju generaciju sustava Toyota Safety Sense uz mogućnost bežične nadogradnje značajki, brine i pomaže u vožnji. Automobil je ostvario najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sustavu koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema.

Toyota Corolla Sedan u paketu opreme Terra trenutno je dostupna u posebnoj ponudi po cijeni od 20.410 € isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina. Količine automobila u ovoj ponudi su ograničene. Oprema Terra uključuje još i klima uređaj s mikrofiltrom protiv peludi, rezervnu gumu manjih dimenzija, kameru za vožnju unatrag te 16-inčne čelične naplatke.