Online rezervirajte svoj novi automobil

blank

Novi, kompaktni Toyotin crossover Aygo X nadahnut gradskim životom uskoro stiže u salone u Hrvatskoj

Crossover s odlikama kompaktnog gradskog automobila nudi povišeni položaj vozača te ga postavlja u istu razinu s gradskim prometom, pružajući odličnu preglednost. Zahvaljujući dvobojnoj karoseriji i upečatljivom dizajnu Toyota Aygo X se izdvaja od svih drugih na cesti te zrači originalnošću i zaigranim karakterom.

Aygo X svoj karakter izražava kroz koncept nadahnut začinima, pri čemu svaka boja izražava osobnost automobila. Boja koju vidite je Cardamon Green nadahnuta začinom kardamom koji priziva dojam stila i elegancije, pružajući profinjenu i prigušenu estetiku uz efekt zelene boje.

blank

Automobil uskoro stiže u salone u Hrvatskoj i već je dostupan putem ekskluzivnih online rezervacija. Aygo X Cardamom dodatno je začinjen ukrasnim mat naglascima u narančastoj boji Mandarina – izvana te na posebnim 18“ aluminijskim naplatcima u mat crnoj boji. Tema Mandarina se prenosi i u unutrašnjost gdje se ukrasni detalji nalaze na ručici mjenjača i konzoli.

Aygo X Cardamom ima i vrhunski JBL audio sustav koji se odlikuje zvučnim profilom krojenim prema karakteristikama automobila Aygo X. Ovaj audio sustav (2x 25 mm Tweeters i 2x 150 mm Full-Range) ima pojačalo snage 300 W i subwoofer promjera 200 mm u prtljažnom prostoru koji daje snažan bas, dinamični zvučni odziv i jasnu i široku zvučnu kulisu.

blank

Aygo X je opremljen sustavom Toyota Smart Connect, a uz pomoć aplikacije za pametni telefon MyT mogu se pratiti različiti podaci o vozilu kao što su analiza vožnje, razina goriva, upozorenja i praćenje kretanja vozila. Aygo X čini i veliki korak naprijed u pogledu sigurnosti te nudi Toyota T-Mate, napredne sustave sigurnosti i pomoći vozaču.

Obrazac za online rezervacije je na https://www.toyota.hr/apps/aygox, a Toyota Aygo X Cardamom ograničena serija dostupna je za 147.300 kn.

blank

blank