‘Tuning is a lifestyle’: Rijetki automobili na tuning eventu

blank

Samoborski zrak „rezao“ je zvuk gotovo 300 automobila koji su se okupili na najvećem tuning događaju u regiji

Treće izdanje tuning događaja u organizaciji SWAGGER crewa pod nazivom 3rd round style competition “Tuning is a lifestyle” bio je pravi oktanski spektakl na kojem se gotovo 300 natjecatelja iz uže i šire regije natjecalo u styleu za jedan od 12 pehara u 4 kategorije. Poseban dio eventa bio je rezerviran i za dB natjecatelje koji su se borili za jedan od 18 pehara.

Poglede više od 10.000 posjetitelja mamili su rijetki primjerci automobila poput Nissana GT-R koji razvija 1500 konjskih snaga, Audija R8 ili potpuno restauriranih Golf I i Golf II GTI-ja ili Honde Del Sol u čije je preinake uloženo više od 35.000 €.

Nissan GT-R
Nissan GT-R
Audi R8
Audi R8

Šlag na tortu bio je nastup poznatog stuntmana Dejana Špoljara koji je sa svojom ekipom izvodio vratolomije na Yamahi R6, ali i drugim motorima te publiku ostavio bez daha.

Ako niste uspjeli ove godine posjetiti događaj uživo svakako navratite na sljedeći jer se natjecanje održava svake godine početkom srpnja. „Ili pogledajte veliki broj objava na društvenim mrežama“, ističe organizator Ivan Medved iz udruge SWAGGER crew te dodaje da će ove godine po prvi put pripremiti još jedan event – na bivšem vojnom aerodromu Željava. Ivan ne otkriva previše detalja, ali u planu je višednevno događanje na kojem će osim samog style natjecanja biti i druge oktanske priče.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank