Alcatel 3C s tipkom za Google Assistant

Alcatel 3C (2019)

Uz filmski doživljaj gledanja preko 6,7-inčnog ekrana, novi Alcatel 3C (2019) ima i posebnu tipku kojom se pokreće digitalni pomoćnik Google Assistant

blankAlcatel 3C (2019) uz veliki HD+ Full View ekran dijagonale 6,7 inča i omjera 18:9 ima i dva zvučnika, detalj kojeg se sjećamo još sa serije Idol. Gledanje filmova i omiljenih serija bit će moguće uz maksimalno zadovoljstvo uz odličnu kino sliku i zvuk kojeg podupire pojačalo. Na Alcatel 3C (2019) bit će tvornički predinstaliran Netflix.

blankVeliki ekran će uz uživanje u gledanju filmova i igranju igara omogućiti obavljanje više zadataka putem ekrana podijeljenog na prozore. Pokreće ga 4-jezgreni čipset, uz 2 GB radne memorije, 16 GB interne proširive microSD karticama.

Kućište od teksturirane podloge omogućuje ugodnije držanje telefona u ruci, čak i u pokretu, a ne samo pri gledanju u statičnom položaju. Alcatel novi model najavljuje kao pristupačan što se tiče cijene, uz značajke koje se traže u premium segmentu, a namijenjen je korisnicima koji ne žele platiti tisuće i tisuće kuna, ali će sigurno dobiti pouzdan uređaj za potpuno korisničko iskustvo.

Alcatel 3C (2019)Kad korisnik treba određenu informaciju, pomoć može potražiti i od Google Assistanta koji se pokreće pritiskom na gumb s lijeve bočne strane kućišta te zatim izgovaranjem pitanja iskoristiti svu pamet koju nudi umjetna inteligencija. Bit će moguće pokrenuti određenu aplikaciju na telefonu, upravljati pametnim kućnim uređajima, zakazati sastanak, izdiktirati tekstualnu poruku… Život će uz Alcatel 3C 2019 biti lakši i jednostavniji, a tome će pripomoći i poznate Alcatelove sigurnosne tehnologije uz biometrijsku zaštitu.

Za zaštitu Alcatela 3C (2019) koriste se dva biometrijska sloja koji će osigurati privatnost – Face Key koristi 1024 visoko precizne točke lica i radijus od 30 stupnjeva kako bi se otključao ekran prepoznavanjem lica vlasnika telefona. Na stražnjoj strani crnog kućišta nalazi se senzor otiska prsta kojeg je potrebno samo dotaknuti prstom.

blankStražnja kamera nudi 13 megapiksela, uz auto fokusiranje i LED bljeskalicu, otvor blende je f/2.0, a senzor veličine 1/4”. Video se snima u HD rezoluciji. Prednja kamera od 8 megapiksela nudi fiksni fokus, otvor blende f/2.2, senzor je veličine 1/5”, uz snimanje 30 sličica u sekundi kod video filmova. Baterija je kapaciteta 3000 mAh te omogućuje do 18,5 sati razgovora

Alcatel 3C (2019) u prodaju će krenuti u drugom dijelu 2019. godine, a predviđena cijena je od 109 eura.

blank

Alcatel 3C (2019)