Gamescom 2019: Honor predstavio zanimljiv Gamepad, ali nisu to jedine novosti

blank

Na gamerskom sajmu Gamescom 2019 u Kölnu Honor je predstavio novu gaming strategiju i zgodan dodatak za igranje GamePad

18 posto korisnika pametnih telefona Honor su gameri. Za njih, ali i za sve one koji se igranjem na mobitelu bave s vremena na vrijeme namijenjen je dodatak Gamepad sa šest fizičkih tipki koje olakšavaju igranje mobilnih igara.

U Kölnu je Honor objavio svoju novu gaming strategiju pod krilaticom „Više od pametnog telefona, više od razvoja, više od gaminga“, a cilj je unaprjeđenje mobilnog gaminga putem tehnologije, e-sportova i zajedničkog razvoja.

blank

Honor Gamepad, najnoviji gamerski dodatak ima šest fizičkih tipaka, bateriju od 400 mAh s USB Type-C konektorom i integriranim Bluetoothom putem kojeg se spaja s pametnim telefonom Honor 20 Pro u kojem se nalazi vrhunski ugrađen hardver: Kirin 980 SoC, AI-baterija kapaciteta 4.000 mAh, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Tu je i GPU Turbo 3.0, tehnologija za optimizaciju igara koja povećava grafiku, obradu i energetsku učinkovitost više od 30 igara.

Honor 20 Pro
Honor 20 Pro

Konfiguracija tipaka Honor Gamepada određuje se u postavkama igara, kompatibilan je sa svim igrama na tržištu koje podržavaju Bluetooth kontrolu tako da se mogu igrati naslovi poput Arena Valor, PUBG i drugi. Sustav hlađenja pametnog telefona pomoću grafena podržava dugotrajan i ugodan doživljaj, čak i nakon više sati igre.

Prodaja Honora Gamepad u Zapadnoj Europi trebala bi krenuti u drugoj polovici 2019. godine. I za kraj spomenimo kako Honor razmatra mogućnost ulaska u e-sports arenu partnerstvom s poznatim igračima i održavanjem natjecanja na međunarodnoj razini.

blank