Honor 20 Pro: otkrivamo informacije prije predstavljanja u Londonu

blank

Uz naglasak na dizajnu, novi Honor 20 Pro nudit će i vrhunske foto-mogućnosti uz 48-megapikselnu kameru s otvorom blende od f/1.4

Kao što je već poznato, Honor će u Londonu 21. svibnja 2019. predstaviti Honor 20, nasljednika modela Honor 10 iz svibnja 2018. koji je također predstavljen u Londonu. Za sada je već otkriveno da će se predstaviti tri modela u Honor 20 seriji: Honor 20, Honor 20 Pro i Honor 20 Lite.

Uz foto mogućnosti, naglasak će biti i na dizajnu – Honor serija 20 donosi prvi dinamički holografski dizajn na svijetu, pri čemu se dubinski sloj izrađuje preciznom tehnikom i sadrži milijune minijaturnih prizmi koje izgledaju poput dijamanata. Nakon što je ovaj zahtjevan proces gotov, dizajneri ga kombiniraju s dvije dodatne površine: staklenim slojem i slojem obojenim u jednu od nijansi boja uređaja Honor 20 serije.

Honor serija 20 imat će 6,26-inčni All-View zakrivljeni zaslon s omjerom zaslona i kućišta od 91,6%, ugrađenu prednju kameru veličine 4,5 mm čime će All-View zaslon omogućiti još bolji vizualni doživljaj bez kompromitiranja estetike.

Rubovi kućišta telefona će u odnosu na prethodne modele biti izglađeniji dok će senzor otiska prsta biti smješten na desnoj strani aluminijskog okvira kako bi prsti bili u prirodnom položaju prilikom uzimanja telefona u ruku, a premaz protiv otisaka prstiju osigurava uvijek besprijekoran izgled pametnog telefona.

Stražnja kamera će biti asimetrično smještena s objektivima u obliku slova L čime se stvara dodatni prostor za veću bateriju. Uz otvor blende od f/1.4 na stražnjoj 48-megapikselnoj AI kameri, Honor 20 Pro smješta se u sam vrh ponude današnjih kamera, a sve nadgleda umjetna inteligencija. Ističe se AIS Super noćni način rada uz koji su dobivene ove fotografije:

Honor 20 Pro

Honor 20 Pro

Honor 20 ProHonor 20 Pro

Korištenjem optičkog zuma od 1x, 3x i 5x te širokog kuta dobivene su ove fotografije:

Honor 20 Pro
Honor 20 Pro uz 1x zum
Honor 20 Pro uz 3x zum
Honor 20 Pro uz 3x zum
Honor 20 Pro uz 5x zum
Honor 20 Pro uz 5x zum