Honor serija 20 donosi prvi dinamički holografski dizajn na svijetu

Honor 10

Honor će 21. svibnja 2019. u Londonu predstaviti pametne telefone iz serije 20: Honor 20, Honor 20 Pro i Honor 20 Lite

Naglasak na novoj Honor 20 seriji pametnih telefona je na dizajnu i fotografskim mogućnostima – prvi na svijetu dinamički holografski dizajn na pametnim telefonima i nova profesionalna kamera uz vrhunsku Triple 3D Mesh tehnologiju izrade kućišta. Slogan nove Honor 20 serije uređaja je #CaptureWonder.

blankHolografski dizajn trebao bi, prema najavi iz Honora, trebao biti pravo čudo jer će inovativni dinamički holografski dizajn donijeti višedimenzionalnu, dinamičku holografsku staklenu pozadinu telefona čime će se istaknuti funkcionalnost i čista estetika. Honor je tehnologiju nazvao Triple 3D Mesh.

Dubinski sloj izrađuje se preciznom tehnikom i sadrži milijune minijaturnih prizmi koje izgledaju poput dijamanata. Nakon što je ovaj zahtjevan proces gotov, dizajneri ga kombiniraju s dvije dodatne površine: staklenim slojem i slojem obojenim u jednu od nijansi boja uređaja Honor 20 serije koje će biti otkrivene na službenom predstavljanju 21. svibnja. Rezultat je optički efekt dubine kojim se Honor 20 ističe u odnosu na prijašnje modele.

Naša filozofija dizajna ‘Uvijek bolje’ prisutna je u svemu što stvaramo. Honorova najnovija Triple 3D Mesh tehnologija predstavlja vrhunsku izradu. Prvi put predstavljena kod HONOR 20 serije, ova tehnologija uključuje vrlo precizan i složen proces sklapanja. Na svakih 100 proizvedenih pozadina telefona, samo njih 20 zadovoljava naše stroge standarde. Unatoč iznimnom izazovu koji to predstavlja, Honor je i dalje predan stvaranju staklene pozadine pomoću ove tehnike. Cilj je našim kupcima ponuditi najbolje,“ objašnjava George Zhao, predsjednik Honora.

blank

Honor 10
Honor 10

Honor je kao predvodnik revolucije u dizajnu staklene pozadine s korištenjem inovativne tehnologije započeo s modelom Honor 8 koji je predstavio 2.5D staklenu pozadinu, nastavio s Honorom 9 s 3D zaobljenim dizajnom nakon čega je Honor 10 uveo Aurora dizajn s prelijevajućim bojama koje su zadivile svijet. S modelima iz Honor 20 serije pomaknut će se inženjering do granica inovativnog dizajnerskog promišljanja kako bi se stvorio prvi dinamički holografski dizajn na svijetu i prepoznatljiv pristup korištenju boja.

blankHonor za sada otkriva da će serija 20 imati i 6,26-inčni All-View zakrivljeni zaslon s omjerom zaslona i kućišta od 91,6%, ugrađenu prednju kameru veličine 4,5 mm čime će All-View zaslon omogućiti još bolji vizualni doživljaj bez kompromitiranja estetike. Rubovi kućišta telefona će u odnosu na prethodne modele biti izglađeniji dok će senzor otiska prsta biti smješten na desnoj strani aluminijskog okvira kako bi prsti bili u prirodnom položaju prilikom uzimanja telefona u ruku, a premaz protiv otisaka prstiju osigurava uvijek besprijekoran izgled pametnog telefona. Stražnja kamera će biti asimetrično smještena s objektivima u obliku slova L čime se stvara dodatni prostor za veću bateriju.

S nestrpljenjem čekamo odlazak u London na predstavljanje novih Honor 20 pametnih telefona.

blank