Huawei Watch 3 serija i drugi novi proizvodi

blank

Huawei je nedavno u Zagrebu predstavio novitete koji u prodaju dolaze u drugoj polovici godine, a među njima su i novi pametni satovi

U lipnju predstavljeni online te zatim uživo predstavljeni u Barceloni tijekom Mobile World Congressa Huaweijevi noviteti predstavljeni su i na lokalnom događaju u Zagrebu. Nova serija pametnih satova sastoji se od dva modela te s prodajom kreću od 19. srpnja 2021.: Huawei Watch 3 u Active izdanju s crnim remenom košta 2999 kuna, a Huawei Watch 3 Pro s baterijom koja traje do 21 dan u classic ediciji s kožnim, smeđim remenom košta 3399 kuna.

Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro
Huawei Watch 3 & Huawei Watch 3 Pro

Uz cjelodnevno praćenje temperature kože, SpO2 i otkucaja srca, pametni sat iz ove serije omogućava vježbanje uz više od 100 dostupnih načina treninga, a pomoću GPS-a analiziranje prijeđene rute. Kompanija je hrvatskim korisnicima predstavila i posebnu ponudu tijekom koje na dar mogu dobiti i FreeBuds 4i slušalice.

Huawei je predstavio i nove slušalice Huawei FreeBuds 4, prve bežične open fit slušalice s aktivnim poništavanjem buke. FreeBuds 4 slušalice dolaze uz atraktivan ergonomski dizajn stvoren za ugodno korištenje. Slušalice nude 22 sata aktivnog korištenja, a omogućeno je istovremeno povezivanje s više uređaja.

Predstavljen je prvi desktop PC na tržištu Huawei MateStation S uz AMD Ryzen 5 4600G 7 nm procesor s cijenom od 4499 kuna. Huawei MateBook X Pro ima novi procesor 11th Gen Intel Core i7 s Intel Iris Xe Graphics Card.

Huawei MateBook X Pro & Huawei MateStation S
Huawei MateBook X Pro & Huawei MateStation S

MateView je predstavljen kao Huaweijev flagship 28-inčni monitor s integriranim dvostrukim zvučnicima, 94% screen to body omjerom, smart bar karakteristikom što ga čini osjetljivim na dodir.

Prema izvještaju International Data Corporation (IDC), u prvom tromjesečju 2021. Huawei je bio jedina tvrtka koja je nadmašila svoje isporuke u Q4 2020. Odličan početak godine obilježio je sa čak 67% rasta prodaje isporuke nosivih uređaja u zemljama CEE i nordijskim zemljama, što je Huaweiju donijelo vodeću poziciju u ovom segmentu.

U Hrvatskoj je Huawei prema prodajnim rezultatima postao vodeći brand u ovoj kategoriji dok globalno predvodi rast prodaje s porastom od 50,7% uz prodaju čak 43,5 milijuna nosivih uređaja.