U Splitu otvoren prvi Xiaomi Mi Store

blank

Tvrtka Bijelić Co otvorila je Mi Store u Splitu, uz prodajne akcije koje uključuju 1+1 prvih 11 minuta, 2+1 daljnjih 21 minuta, 3+1 daljnjih 31 minuta…

U prosincu 2018. godine u Zagrebu je otvoren prvi Xiaomi Mi Store (u Arena Centru). U 2020. godini uslijedilo je pokretanje online Mi Storea na adresi www.xiaomi-store.hr. Split je sljedeći hrvatski grad u kojem je upravo otvorena nova trgovina s velikim brojem uređaja Xiaomi (u City Centeru one), a obje trgovine otvorene su u partnerstvu Xiaomija i tvrtke Bijelić Co.

Drago mi je da će još više Xiaomijevih obožavatelja u Hrvatskoj imati priliku upoznati i uživati u našim uređajima. Zahvaljujem našim partnerima i svima koji su sudjelovali u otvaranju drugog Mi Storea u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući njima, Xiaomi će ponuditi još više inovativnih proizvoda za sve“, naglasio je Tony Chen, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

blank

Xiaomi je trenutno četvrti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu koji je prisutan u više od 90 zemalja i regija diljem svijeta. Da ga korisnici zaista obožavaju dokazuje i činjenica da je uspostavio vodeću svjetsku IoT platformu za potrošače s kojom je povezano više od 235 milijuna pametnih uređaja (izuzev pametnih telefona i laptopa).

Velika zainteresiranost korisnika u južnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Splitu. Uvažavamo želje i potrebe naših korisnika te sukladno njima donosimo odluke s obzirom na to da su nam zadovoljni korisnici na prvom mjestu u određivanju budućih ulaganja. U jeku krize uzrokovane korona virusom, unatoč mnogobrojnim preprekama, zadržali smo stabilnost distribucijske mreže Xiaomijevih pametnih telefona i uređaja potrošačke elektronike na svim tržištima, a sve kako bismo krajnjim korisnicima na vrijeme isporučili uređaje.
Naša ekspertiza u primjeni zahtjeva s globalnog na lokalno tržište te visokoučinkovita distribucijska mreža bile su upravo i temeljni razlozi zbog kojih nas je Xiaomi odabrao kao jedinog strateškog partnera na tržištu Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Austrije“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Crnu Goru.

blank

U splitskom Mi Storeu su na 160 m2 izloženi Xiaomijevi pametni telefoni i IoT pametni proizvodi. Povodom otvaranja, Xiaomi je organizirao prodajne akcije koje uključuju 1+1 prvih 11 minuta, 2+1 daljnjih 21 minuta, 3+1 daljnjih 31 minuta, cjelodnevne akcije na popularne uređaje (Redmi Note 9S 64 GB -25% popusta; Amazfit GTR 47 mm LITE – Aluminium Alloy -30% popusta; Mi Band 4 -35% popusta itd.).

blank

blank

blank

blank