Uz PayDo aplikaciju u četvrtak nećete platiti uslugu parkiranja

blank

Aplikacija za povoljnije parkiranje PayDo omogućuje parkiranje po cijeloj Hrvatskoj, bez naplate. U četvrtak je Dan besplatnog parkiranja

U četvrtak 21. studenog 2019. u 62 hrvatska grada te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu možete putem mobilne i web aplikacije PayDo parkirati bez naplate. Potrebno je na svoj Android ili iOS pametni telefon preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju PayDo ili posjetiti web stranicu www.paydo.hr te unijeti svoju MasterCard karticu kako biste dobili popust od 100 posto pri plaćanju parkiranja.

Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i parkirajte potpuno besplatno (moguća je kupovina deset satnih parkirnih karata za jednu registarsku oznaku).

blank

Kako do besplatnog parkinga? Prilikom prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice birajte grad, unesite registarsku oznaku vozila, potvrdite parkirnu zonu i razdoblje, a kao način plaćanja odaberite opciju „Besplatno uz Mastercard“. Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.

PayDo aplikacija inače je aktivna na lokacijama: Bale, Biograd na Moru, Bjelovar, Cavtat, Crikvenica, Čakovec, Dubrovnik, Đakovo, Đurđevac, Grožnjan, Hvar, Jastrebarsko, Karlovac, Kaštela, Koprivnica, Korčula, Kostrena, Ludbreg, Makarska, Marija Bistrica, Murter, Novi Vinodolski, Ogulin, Okrug Gornji, Omiš, Opatija, Orebić, Osijek, Podstrana, Poreč, Posedarje, Požega, Preko, Primošten, Pula, Rab, Rijeka, Rogoznica, Rovinj, Samobor, Sisak, Slano, Slavonski Brod, Solin, Split, Ston, Sveti Filip i Jakov, Šibenik, Tisno, Tribunj, Trogir, Trpanj, Tučepi, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Vodice, Vodnjan, Vukovar, Zadar i Zagreb te u Zračnoj luci Dubrovnik i na Zagrebačkom Velesajmu.

blank

„Dan besplatnog parkiranja organizirali smo zbog naših korisnika kojih sada u Hrvatskoj ima više od sto tisuća. Prepoznali su da jedino PayDo nudi jedinstvenu uslugu na tržištu: osim najvećeg broja lokacija i određenih garaža jedini nudi plaćanje parkiranja uz uštede i poslovnim korisnicima. Građanima je omogućeno i plaćanje dnevnih parkirnih karti izdanih od strane kontrolora, ali i velikog broja posebnih parkirališnih karata poput mjesečnih, godišnjih, stanarskih, povlaštenih i sl.“, rekao je Mario Hegedüs, direktor tvrtke Infoart koja je lansirala aplikaciju.

Uz svakodnevne uštede koje ostvaruju vozači koji koriste PayDo, za korisnike Mastercard kartica do kraja 2019. aktivna je i dodatna promotivna pogodnost: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun koji može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

Osim povoljnijeg parkiranja dodatna vrijednost plaćanja aplikacijama je jednostavnost, veća brzina i praktičnost, ali i ekološka osviještenost s obzirom na to da se pri plaćanju parkiranja aplikacijama ne koriste papirnate potvrde niti postoji potreba za ugradnjom parking aparata na zemljane, travnate ili druge javne površine.