Poznata je cijena za Huawei Mate 50 Pro

blank

Najbolje ocijenjena kamera na jednom pametnom telefonu mamac je za kupnju novog modela iz Mate serije

Najviši rezultat u povijesti testiranja DXOMARK-a je 149 bodova, a dostigao ga je Huawei Mate 50 Pro, što je za dva boda više od prvih konkurenata.

Operativni sustav EMUI 13 debitira na Mate 50 Pro i nudi široku lepezu besprijekornih pametnih usluga. Na primjer, značajka SuperHub olakšava prijenos podataka i datoteka između aplikacija i uređaja bez napora.

SuperHub omogućuje korisnicima privremeno pohranjivanje fotografija, dokumenata i teksta te njihovo dijeljenje u nizovima, uz besplatne i jednostavne prijenose između aplikacija i uređaja.

Do novih aplikacija na telefonu doći ćete preko AppGallery, trgovine u kojoj je nešto za sebe već pronašlo 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, od kojih se 45 milijuna nalazi u Europi te se trgovina može pohvaliti rastom broja aplikacija od 147% u odnosu na proteklih 18 mjeseci, s više od 5,5 milijuna registriranih programera koji neprestano rade na njenom razvoju.

Aplikacija treće strane Gspace može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija.

blank

Kameru modela Huawei Mate 50 Pro već smo testirali – uređaj ima vrhunski 50 MP senzor s fizički prilagodljivim otvorom blende podesivim na 10 razina. Pametni otvor blende prilagođava svoju veličinu otvora sa scenom snimanja i postavkama identificiranim u automatskom načinu rada. Prebacivanje na profesionalni način rada omogućuje ručno podešavanje dubine polja i stupnja zamućenja.

Kamera velikog otvora blende f/1.4 radi s tehnologijom XD Fusion Pro kako bi snimke dovela do savršenstva. Noćni način rada snima fotografije s vrlo jasnim svijetlim i tamnim područjima, čak i u slabo osvjetljenim okruženjima.

Portretni način rada primjenjuje prirodno zamućenje pozadine kako bi se subjekt izdvojio iz okoline, dok periskopska teleobjektivna kamera podržava raspon zumiranja do 200x, donoseći prizore iz dalekog svijeta ravno pred oči korisnika.

Cijena za najnoviji flagship Huawei Mate 50 Pro je 9999 kuna, a dostupan je u prodaji u prekrasnoj sivoj i crnoj boji.

blank

blank

Dobitnici AppGallery Editors Choice Awards 2022

Huawei je na Web Summitu objavio dobitnike nagrada za najbolje aplikacije i za najbolje igre koje su dostupne u AppGallery trgovini.

Dobitnici AppGallery Editors Choice Awards za najbolje aplikacije su sljedeći:

• Najbolja zelena aplikacija – Moovit
• Najbolja zdravstvena aplikacija – Yazio
• Najbolja bankovna – osnovna aplikacija – Revolut
• Najbolja aplikacija za osobni rast – Kahoot!
• Najbolja aplikacija u trendu – Smule

Dobitnici AppGallery Editors Choice Awards za najbolje igre su sljedeći:

• Najbolja obiteljska i ležerna igra – My Talking Angela 2
• Najbolja RPG igra – Summoners War
• Najbolja igra u trendu – Infinity Kingdom
• Najbolja sportska igra – Fishing Clash
• Najbolja strateška igra – Lords Mobile

blank