Predstavljene prednosti Power Platforma i Dynamics 365 Sales

blank

Microsoft Hrvatska je na radionici predstavio prednosti Power Platforma i Dynamicsa

Na radionici u organizaciji Microsoft Hrvatska sudjelovalo je 30-ak partnera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine te Srbije. Cilj je bio upoznavanje poslovnih modela za tvrtke koje žele započeti uspješnu praksu koristeći Power Platform i Dynamics 365 Sales, Microsoft cloud proizvode iz portfelja poslovnih aplikacija.

Radionicu Kako razviti Power Platform ili Dynamics praksu Microsoft Hrvatska je u suradnji sa svojim partnerima iz Hrvatske i Slovenije održao u zagrebačkom uredu Microsofta. Prisutni su imali priliku detaljnije upoznati proizvode, čuti dva uspješna primjera primjene te porazgovarati s Microsoft stručnjacima jedan na jedan o budućem razvoju svog poslovanja.

Ivica Ivančić iz Microsofta predstavio je Power Platform i Dynamics 365 Sales. Dynamics 365 Sales je fleksibilno cloud rješenje koje je prilagodljivo korisničkim poslovnim zahtjevima te omogućuje uspješno upravljanje procesom prodaje, pristup potencijalnim kontaktima u realnom vremenu, identifikaciju potencijalnih kupaca te samim tim brže zatvaranje više ponuda.

Power Platform objedinjava snagu PowerAppsa, PowerBI-ja, Power Automatea i Power Virtual Agenta u jednu moćnu platformu za poslovne aplikacije, koja pruža mogućnost brzog i jednostavnog kreiranja aplikacija i uvid u podatke. „PowerApps omogućuje poslovnim korisnicima da razviju aplikacije u skladu s poslovnim potrebama koristeći jednostavan kod, a programerima da koriste platformu visoke produktivnosti koja znatno ubrzava razvoj“, zaključio je.

U velikim tvrtkama raste potražnja za platformama visoke produktivnosti i niskog koda kao što je PowerApps kako bi se ubrzao razvoj internih poslovnih aplikacija. Tu potražnju pokreće sve veća potreba za mobilnim i web aplikacijama te potreba za boljom suradnjom između IT-ja i poslovnih timova.

Nenad Šljivić iz Microsofta predstavio je poslovne modele za partnere, a partneri Comminus i Adacta svoje uspješne praktične primjere. U svom izlaganju Goran Bogovac iz Adacte predstavio je proces kojim Adacta modernizira poslovanje svojim korisnicima koristeći Microsoftova rješenja.

Matija Zeman iz Comminusa u svom je izlaganju naveo primjere projekata gdje su primjenom Power Platforme uspješno digitalizirali poslovne procese svojih klijenata. Također, predstavio je razvojni put kojim je tvrtka stekla znanje i međunarodne klijente s kojima i danas uspješno surađuju.

Tehnologija se neprekidno mijenja pa nam je vrlo važno da naše partnere educiramo o svim novostima i inovacijama u našem portfoliju kako bi korisnicima u svakom trenutku mogli ponuditi najbolja rješenja za njihovo poslovanje. Zato su ovakve radionice dobra praksa koju ćemo svakako nastaviti“, komentirala je Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska.

Radionica je prva u nizu edukativnih radionica s namjerom da se postojećim Microsoft partnerima ukaže na dodatni potencijal alata koje koriste te da se novim partnerima predstave sve prednosti ovih brzorastućih proizvoda te njihovih mogućnosti da pruže prilagodljiva i skalabilna rješenja koja transformiraju procese korisnika.