Prvi u Rijeci, treći u Hrvatskoj: otvoren je novi Mi Store

blank

Ljubitelji Xiaomija na jednom mjestu u Rijeci mogu kupiti pametne telefone i druge proizvode potrošačke elektronike

Xiaomi je treći proizvođač u svijetu pametnih telefona, pokazuju podaci o isporukama za treći kvartal ove godine. Još veći uspjeh broju isporučenih pametnih telefona Xiaomi bilježi u središnjoj i istočnoj Europi – zauzeli su drugo mjesto.

Uređaji su izuzetno popularni i u Hrvatskoj, pokazuje daljnji trend otvaranja fizičkih poslovnica po Hrvatskoj. U Rijeci je upravo otvorena nova, treća Mi Store trgovina. Prethodno je, prije dvije godine, u Zagrebu otvoren prvi shop, a u srpnju ove godine specijaliziranu Xiaomi trgovinu dobio je i Split.

Andrew Wong
Andrew Wong

Prošle su tri godine otkako je Xiaomi službeno ušao na europsko tržište. „Brzo smo rasli i sada smo treći najveći proizvođač pametnih telefona u Europi i u svijetu. Da bismo ispunili rastuće zahtjeve za našim proizvodima i približili inovativnu tehnologiju svima, nikada nismo prestali konsolidirati svoj mrežni i izvanmrežni maloprodajni sustav kroz trajnu suradnju s našim poslovnim partnerima. Do listopada 2020. otvorili smo oko 280 Mi Storeova u Europi“, naglasio je na otvorenju u Tower Centeru Rijeka Andrew Wong, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

„Xiaomiju je jako bitno korisničko iskustvo i način na koji će korisnik doživjeti naš proizvod, a najbolja prezentaciji samog proizvoda je svakako u Mi Storeu“, izjavio je Goran Mudrovčić, menadžer Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju koji je nedavno u Zagrebu predstavio najnoviju seriju pametnih telefona Mi 10T.

Goran Mudrovčić
Goran Mudrovčić

„Velika zainteresiranost korisnika u zapadnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Rijeci“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju i Crnu Goru.

Iz Rijeke: Dijana Kaćanski 迪亚娜·卡坎斯基

Viktor Bijelić
Viktor Bijelić

blank blank